gash0421.Ρικάρντο Οσόριο
Δε θα πάρουμε πέστου...χοντρή μαλακία στο 2ο γκολ της Αρτζεντίνας.
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 3 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 3 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 3 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 3 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 3 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 17 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΜόλντεΓυναίκες · πριν 17 ώρ.
Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚΓυναίκες · πριν 17 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - Ζαφειράκης ΝάουσαςΠρωτάθλημα · πριν 17 ώρ.
Εμφατική νίκη ψυχολογίας!Πρωτάθλημα · πριν 17 ώρ.
Βαριά ήττα σε ένα δυνατό τεστΠρωτάθλημα · πριν 17 ώρ.
Γκρέι: «Έχει δίκιο ο κόουτς, πρέπει να είμαι πιο σταθερός»Πρωτάθλημα · πριν 17 ώρ.

gash0421.Ρικάρντο Οσόριο
aggmetGuitarmanaggmetρε αδερφια ξεκολειστε
ετσι οπως φαινετε αν ειναι να πωληθει καποιος(που δεν νομιζω), θα πωληθει το πολυ ενας
μην λετε οτι να ναι, σκεφτητε οτι θα ερθουν τα εσοδα απο χορηγειες, εισητηρια κ.τ.λ.
τελικα στη σαλονικα υπαρχει πολυ αγχος ρε παιδια
σαν κανουν οτι θελουν τα κολοραδιοφωνα
ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΓΝΩΜΗ Κ ΚΡΙΣΗ
ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ δεν μασαει και αρκετοι εδω κανετε σαν λουλουδες
Δεν καταλαβαινω το πνευμα σου ρε φιλε. Τα ιδια δε λεμε? Και ολοι οι υπολοιποι για εναν παικτη μιλανε...Δεν ειπε κανεις οτι θα αποδεκατιστει η ομαδα......
φιλε δεν καταλαβα γτ τσιτωσες
καταρχην δεν το ελεγα για σενα
αλλα αυτη ειναι η αληθεια
αυτο που αντιλαμβανομαι ειναι οτι πολλοι συνοπαδοι μας εχουν γινει γαυροβαζελοι στα μυαλα
crabsodyMeriem έχουμε ήδη και λέγετε Sorlin. Μάλιστα είναι τόσο καιρό στην ομάδα και είναι προσαρμοσμένος. Δεν μας χρειάζεται παίκτης τύπου Meriem.

karlat85Mario JardelΠαντως μαγκες αν πουληθει ο Κοντρερας εχω την εντυπωση οτι αντικαταστατης του θα ειναι καποιος που επαιζε πολυ κοντα μας και οχι στην γνωστη ομαδα που τρυπαμε καθε χρονο!Δε γραφω ονομα μπας και εχω δικιο και γινει καμια πατατα(λεμε τωρα) αλλα ειναι πολυ ευκολο...
Αποψη μου βεβαια αλλα εφοσον ειδηση δεν υπαρχει και θελουμε να κανουμε κουβεντα...
Λεκι,δεν νομιζω ομως,ειπαμε οχι παικτες τις γριας
crabsodyMeriem έχουμε ήδη και λέγετε Sorlin. Μάλιστα είναι τόσο καιρό στην ομάδα και είναι προσαρμοσμένος. Δεν μας χρειάζεται παίκτης τύπου Meriem.

Sera4ΤΕΤΑΡΤΗ Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ![]()