Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 5 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 5 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 5 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 5 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 5 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 19 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΜόλντεΓυναίκες · πριν 19 ώρ.
Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚΓυναίκες · πριν 19 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - Ζαφειράκης ΝάουσαςΠρωτάθλημα · πριν 19 ώρ.
Εμφατική νίκη ψυχολογίας!Πρωτάθλημα · πριν 19 ώρ.
Βαριά ήττα σε ένα δυνατό τεστΠρωτάθλημα · πριν 19 ώρ.
Γκρέι: «Έχει δίκιο ο κόουτς, πρέπει να είμαι πιο σταθερός»Πρωτάθλημα · πριν 19 ώρ.

Demon4Πείτε μου μου ποιος είναι ο μάνατζερ του πατσατζόγλου για να τον πάρω και εγώ. Μπορεί να ξαναξεκινήσω το ποδόσφαιρο στα 30 μου και να κάνω και καριέρα. Μιλάμε ο άνθρωπος είναι καταπληκτικός. Κατάφερε να τον χώσει στην αποστολή της εθνικής για το μουντιάλ, και όχι μονό αυτό, ο άνθρωπος έπαιξε κιόλας σε σημεία που η εθνική καιγόταν. Και τώρα έκανε να παίζει το όνομα του σε εφημερίδες για ΠΑΟΚ και αεκ και έκανε κάποιους να πιστεύουν ότι όντως μπορεί να προσφέρει. Λες και μιλάμε για κανέναν γερασμένο ευρωπαίο σούπερ σταρ. Έλεος.... Ποιος πατσατζόγου τώρα??? Πατάτες θα πουλάμε του χρόνου? Ο άνθρωπος έπαιζε δεν έπαιζε στον γαύρο πριν πάει Κύπρο, όπου έκανε και μια μέτρια χρονιά. Μην ανασταίνουμε πεθαμένους τώρα!

rainmakerΣυγγνωμη, απο πότε ο Πάτσα είναι αποτυχημένη επιλογή;; Μια χαρά παίκτης είναι χαβαλέ κάνουμε;; Δεν είναι σούπερ σταρ, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μας τραβάει προς τα κάτω, όπως ο Αραμπατζής..Κι αν δεν υπάρχουν λεφτά για καλύτερες κινήσεις, τότε είναι μια χαρά επιλογή, + οτι είναι Έλληνας..
αλλα θα μου πειτε τον σαλπι δεν θελουν μερικοι στον πατσα θα κολλησουν..ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΞΕΝΟΜΑΝΙΑ
FantomasΔεν συμφωνώ με τους φίλους.
να μιλάνε ρατσιστικά για μία φυλή λέγοντας «Πατάτες θα πουλάμε του χρόνου?» το θεωρώ απαράδεχτο.