ολο το καλοκαιρι οφ τοπικ θα ειμαστε
μπεζ παρι νεμα νιστο
δεν υπαρχει φετος μεταγραφες καλοκαιριου!!

Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · πριν 1 ώρ.
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · πριν 1 ώρ.
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · πριν 1 ώρ.
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · πριν 1 ώρ.
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · πριν 1 ώρ.
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · πριν 1 ώρ.
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 9 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 9 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 9 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 9 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 9 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 23 ώρ.

Demon4Σχετικά με τον γρίφο του PAOK24 εμένα μου έρχεται στο μυαλό ένας που έπαιζε σε ομάδα του ποκ και τώρα παίζει έξω, ήταν πολύ μισητός και πολύ τσογλάνι, είναι τριθεσίτης, αν ερχόταν θα ήταν όντως μεταγραφάρα αλλά μόνο που σκέφτομαι ότι θα φορούσε την φανέλα μας με ανατριχιάζει, και τον αντιπαθώ τόσο που δε θέλω καν να γράψω το όνομα του, για να μη λερώσω τις σελίδες του φόρουμ.
Sera4koskir ενα ειναι το ερωτημα με κοντρερας...μπορεις με τα λεφτα που θα παρεις να παρεις εναν ισαξιο και να εχεις και κερδος??αν μπορεις κανεις δεν εχει προβλημα...αν δε μπορεις εκει υπαρχει θεμα...
koskirΤο ότι θέλουν οι ΖΖ να πουλήσουν τον Κοντρέρας είναι μια πολυ σωστη κίνηση.
1ον Ειναι μία ευκερία να πάρεις ένα καλό χρηματικό ποσό από έναν ποιοτικό μουντιαλικό παίχτη.
2ον Γλιτώνεις από ένα βαρύ συμβόλαιο και μαλιστα από αμυντικό παίχτη.
3ον Ο Πάμπλο μετά το μουντιάλ θα κάνει αρκετό καιρό να ξαναβρεί τα πατήματα του μέσα στο γήπεδο λόγω μουντιάλ και γιατί έιναι ήδη 32 χρονών και ο ΠΑΟΚ δεν έχει την οικονομική πολυτέλεια να περιμένει ποτέ θα βρει ρυθμό ο Κοντρέρας.
και 4ον Νομίζω ότι οι πολύ καλές εμφανίσει του Πάμπλο τα δύο τελευταία χρόνια είχαν και ένα πολύ μεγάλο κινητρο (όνειρο ζωής) να παίξει στο μουντιάλ όπου και πραγματοποιήθηκε και δεν νομίζω ότι στη συνέχεια θα παίζει με το ίδιο πάθος για την ομάδα. Και μην πει κάποιος ότι τρελένεται με τους φιλαθλους κλπ γιατί εγώ τα ακούω βερεσε. Στο κάτω κάτω νωπό είναι το παράδειγμα του τρελού για τον ΠΑΟΚ Κονσεϊσάο. Μόλις τελείωσαν τα φράγκα τελέιωσε και η αγάπη για την ομάδα. Στο κάτω κάτω ο μόνος που έμπρακτα έδειξε ότι αγαπάει την ομάδα είναι ο Γκαρσία που δέχτεικε να συνεχίσει στην ομάδα με τις μισες αποδοχές από ότι είχε πριν.
Sera4koskir ενα ειναι το ερωτημα με κοντρερας...μπορεις με τα λεφτα που θα παρεις να παρεις εναν ισαξιο και να εχεις και κερδος??αν μπορεις κανεις δεν εχει προβλημα...αν δε μπορεις εκει υπαρχει θεμα...