Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · πριν 4 ώρ.
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · πριν 4 ώρ.
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · πριν 4 ώρ.
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · πριν 4 ώρ.
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · πριν 4 ώρ.
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · πριν 4 ώρ.
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 12 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 12 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 12 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 12 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 12 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · χθες 22:08

pirate_salonicaΡε σεις,κάνω κάτι φανέλες Nike για κάτι που τις θέλω,και στη μαύρη θα βάλω μια ρίγα άσπρη,μαύρη και ένα τρίτο χρώμα,αυτό το τρίτο τι χρώμα να είναι?Στην αρχή σκέφτηκα γκρι η πορτοκαλί,αλλά δεν είμαι σίγουρος.Έχετε καμιά ιδέα?
sts71Στην μπουτίκ που πήγα είχαν μείνει δύο ριγέ φανέλες. Ωραία αρχίσαμε. Ημέρα ματς με το χανουμι το πρώτο μετά την επανέναρξη της μπουτίκ και έχουν έλλειψη στο πιο περιζήτητο είδος.

Τσέκαρε τις φωτό τις άλλες δε δουλεύουν.sts71Ελα όμως που ο ροδίτης αντιπρόσωπος (δεν έχω τίποτα με τον άνθρωπο) βρήκε άκρη και έχει φανέλες και μάλιστα ατύπωτες. Και φαντάζομαι ότι έχει ατύπωτες φανέλες: 1ον γιατί δεν έχει τα λογότυπα του ΟΠΑΠ και 2ον γιατί έτσι ατύπωτες τις φέρνει ο μεσάζοντας και στον ΠΑΟΚ. Αρα και σε αυτόν κατέληξαν έτσι. Απευθείας από αυτή την εταιρία και ΠΑΡΑΝΟΜΑ βάσει της συμφωνίας με την ΠΑΕ.