Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · πριν 2 ώρ.
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · πριν 2 ώρ.
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · πριν 2 ώρ.
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · πριν 2 ώρ.
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · πριν 2 ώρ.
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · πριν 2 ώρ.
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 10 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 10 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 10 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 10 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 10 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · χθες 22:08

slidarΟποιος εχει κανα γνωστο που να φερνει την φανελα μας χωρις την παπαρια "παμε στοιχημα" ας μου ριξει ενα Pm.
Καλησπέρα... λοιπόν... επειδή έχει γίνει ένας ψιλοχαμούλης.
Για όποιον ενδιαφέρεται για την "Ρετρό Φανέλα" ΣΚΕΤΗ ΧΩΡΙΣ ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ ... Θα απευθυνθεί στο...
"NEW BALANCE"... Αβέρωφ 21, Ρόδος... Τηλ. 22410- 24426
(κατάστημα αθλητικών ειδών και αντιπροσωπεία της UMBRO στη Ρόδο)
Θα μιλήσετε με τον Κλεάνθη Παπασταμάτη.
(Δεν έχω πρόβλημα να πείτε πως σας έδωσα εγώ το τηλέφωνο.)
Μεγάλο μέρος των εσόδων από ότι μου είπε πάει στον Π.Α.Ο.Κ.... τιμή φανέλας 50euro.
Π. Α. Ο. Κ. ΜΙΑ ΖΩΗ... και βιαστείτε... γιατί το παιχνιδάκι παίζει μέχρι τέλος Οκτωβρίου... Μετά θα λείπει 4 μήνες Ιταλία...

nickzarkεγώ παντως πηρα φανελα χωρις ονομα.Ποτε δεν προκειται να παρω με παιχτη απο πισω.ΠΑΟΚ εισαι πανω απολλα

slidarΜολις εκανα παραγγελια την νεα ρετρο φανελα μας χωρις σπονσορες και μαλακιες..
Απο εβδομαδα θα εχω photos...
eorptolΝα υποθεσω οπαδοί της μπεσικτας ; :):)
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
eorptolslidarΜολις εκανα παραγγελια την νεα ρετρο φανελα μας χωρις σπονσορες και μαλακιες..
Απο εβδομαδα θα εχω photos...
Γίνετε αυτο ; Επίσης εχει μεγάλα νούμερα η εμεις οι ευσωμοι θα είμαστε στην απέξω ;
:(:(
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
slidarΜεγάλο μέρος των εσόδων από ότι μου είπε πάει στον Π.Α.Ο.Κ.... τιμή φανέλας 50euro.