Όσων αφορά το θέμα να ανοίξουν και άλλες μπουτίκ, χωρίς να είμαι ειδικός είμαι ψιλοαρνητικός.
Μέσα στη Θεσσαλονίκη καλό θα ήταν να υπήρχε αλλά αν υπήρχε να ήταν πρώτη μούρη στο κέντρο.Θα βόλευε και τους ντόπιους και τους τουρίστες (τα τελευταία χρόνια έχω δει άπειρους ξένους να αναζητούν κάτι από ΠΑΟΚ...)
Υπήρχε παλιότερα και στη Νεάπολη και απέτυχε. Δεν είμαστε για τέτοια. Ενώ στο κέντρο τουλάχιστον θα περπατούσε και θα ήταν πιο κυριλέ.
Σε άλλες πόλεις αμφιβάλλω.Πιθανό μεγάλο κόστος με μικρά κέρδη. Αλλά μπορούν άνετα να συνεργαστούν με ήδη υπάρχοντα μαγαζιά και να φτιάξουν ''γωνιές ΠΑΟΚ'' με κέρδη για όλους. Όπως υπάρχουν και τώρα με καπέλα,κασκόλ αλλά να βάλουν φανέλες κλπ.
Για το θέμα της εταιρείας...προσωπικά λατρεύω την umbro και μ΄άρεσαν πολύ όλες οι φετινές φανέλες. Φυσικά θα διαλέξουν αυτή που μας συμφέρει αλλά αποδείχτηκε φέτος πως ο ΠΑΟΚ πρέπει και μπορεί να δίνει κάποιες κατευθύνσεις στην εταιρεία για το τι θέλει.
Το πιο σημαντικό όμως και λόγω εποχών είναι η τιμή για το λαό. Απαγορεύεται να έχει πάνω από 40-50 ευρώ (και πολλά λέω αλλά τέλος πάντων...)
Τα εξηντάρια και τα εβδομηντάρια πεθάναν.Στην Ιταλία που αναφέρθηκε πιο πάνω ακόμα και οι μικρές ομάδες τις πουλάνε από 80 και πάνω! βρε ουστ.