Μετά
ΟΦΗ–ΠΑΟΚ
Κυριακή 25/10, 20:00εκτός
Super League
Κεραμυδά: «Κοινός στόχος η βαθμολογική άνοδος και η δυναμική παρουσία σε όλες τις διοργανώσεις»Συνεντεύξεις · πριν 6 ώρ.
Με το μυαλό στο απόλυτο (18/10, 16:00)Γυναίκες · πριν 6 ώρ.
Στην τελική ευθεία για την πρεμιέρα ο ΠΑΟΚΓυναίκες · πριν 6 ώρ.
Η τηλεοπτική μετάδοση του Κολοσσός – ΠΑΟΚΠρωτάθλημα · πριν 6 ώρ.
Ο Μοτιεγιούνας δηλώθηκε στη λίστα της Stoiximan GBL από τον ΠΑΟΚΠρωτάθλημα · πριν 12 ώρ.
Με πέντε «αετόπουλα» η Εθνική Κ15 στο Μπακού!Ακαδημίες · πριν 13 ώρ.
Ανακοινώθηκε η τιμωρία του ΟΦΗΠρωτάθλημα · πριν 14 ώρ.
Από το PAOK Academy στην... Τούμπα: Δίπλα στον Μοναστηρλή, ποιος;Ακαδημίες · πριν 14 ώρ.
Αυτοματισμοί και τακτική [εικόνες]Προπόνηση · πριν 15 ώρ.
Το τελευταίο ΠΑΟΚ-Ηρακλής στην Τούμπα για το πρωτάθλημαΠρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.
Ο Μπάμπα έγινε 100άρης στη Super League!Πρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.
Στο κόλπο για Ντόρσεϊ ο ΠΑΟΚ!Μεταγραφές · χθες 00:14nyxteridasΕπειδή θα πρέπει κάπως και να δικαιολογήσω το nickname μου νομίζω, ότι ο καταλληλότερος τρόπος, είναι με το να δημιουργώ topic συνυφασμένα με αυτό. Και τι πιο συνυφασμένο(τώρα την έμαθα την λέξη κι είπα να την κοτσάρω καμιά 342 φορές) από τη νύχτα για ένα πλάσμα που ζει σε αυτή, όπως η νυχτερίδα. Και φυσικά νύχτα σημαίνει ύπνος, εξού και το προηγούμενο τόπικ που είχα δημιουργήσει για τον «ΠΑΟΚ των ονείρων μας» γι αυτό και μετά από μία ιδέα που με ήρθε από ένα post του praktorinou, ανοίγω και το «Ούτε στον ύπνο τους» (προσεχώς και το «Κοιμήσου κι η τύχη σου δουλεύει», για να ολοκληρωθεί η τριλογία ). Το topic λοιπόν θα αφορά παίκτες τύπου Καραλίδη(είπαμε με έχει στοιχειώσει), οι οποίοι πέρασαν και δεν ακούμπησαν από την ομάδα μας, αναφέρω ενδεικτικά μερικούς από τα αγαπημένα μου 80s, Αφοί Απτίδη, Μπασμπανάς, Παλάσκας (Ο ένας από τους δύο μάλιστα είχε σκοράρει σε μια νίκη επί του Παναθηναϊκού με 1-0 στην τούμπα κάπου το 89 αν θυμάμαι καλά και νομίζω ο Μπασμπανάς ήταν), αλλά επίσης θα αφορά κι αυτούς που ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα θα μπορούσαν να φανταστούν ότι θα φορούσαν την φανέλα του δικεφάλου, π.χ ο Νικολάου που έπαιξε κάπου στα middle 90s και μετά μετεγράφηκε στο σκουλίκι, για να το οδηγήσει στην μεγαλειώδη πορεία προς την καταξίωση και το πρωτάθλημα του 97 της Βου Εθνικής.
Αυτά τα ολίγα αναμένω τις καταθέσεις σας (σε ψυχή)
nyxteridas Αφοί Απτίδη, Μπασμπανάς, Παλάσκας (Ο ένας από τους δύο μάλιστα είχε σκοράρει σε μια νίκη επί του Παναθηναϊκού με 1-0 στην τούμπα κάπου το 89 αν θυμάμαι καλά και νομίζω ο Μπασμπανάς ήταν),
Παλασκας εκανε ενα γυριστο σουτ μεσα στην περιοχη τους και πηραμε το ματς, βγαινοντας πρωταθλητες χειμωνα. Δυστυχως δεν ειχε αναλογη συνεχεια η σαιζον. Βγηκαμε απλα στο ΟΥΕΦΑ (3οι νομιζω ).

gash04Θέλω αφιέρωμα στο πουλέν μου τον Τσαουσίλα.
Ο Βουλινός είχε πει ότι στοίχισε 300 εκατομμύρια δραχμές ενώ η αξία του ήταν 300 χιλιάδες δραχμές όσο ένας LADA τότε.![]()
Αυτά είναι κέρδη
[/url]
[/url]

[/url]