ο edinho τελικά είναι ακόμα παίχτης της Μάλαγα και αγωνιστικέ στο κυριακάτικο παιχνίδι της ομάδας του με την Αθλέτικο Μπιλμπάο. και πιο συγκεκριμένα πέρασε ως αλλαγή στον αγώνα στο 80 στην θέση του Juanito .
http://www.malagafootballenglish.com/

Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · πριν 5 ώρ.
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · πριν 5 ώρ.
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · πριν 5 ώρ.
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · πριν 5 ώρ.
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · πριν 5 ώρ.
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · πριν 5 ώρ.
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 13 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 13 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 13 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 13 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 13 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · χθες 22:08

ariskΕδώ ένα φιλαράκι μου λέει ότι ο Εντίνιο αγωνίστηκε το Σαββατοκύριακο με τη νέα του ομάδα... Κανας φαν του πορτογαλικού πρωταθλήματος δεν υπάρχει να μας το διευκρινήσει...?? ❓
Edit:
Στο wikipedia τον έχουν ακόμα σαν παίκτη της Μάλαγα... Αντίθετα, στο σαιτ της Μάλαγα δεν συμπεριλαμβάνει στο ρόστερ της ομάδας και η τελευταία ενημέρωση που βρήκα σχετικά με τον Εντίνιο λέει ότι:
Edinho: "Mi objetivo es ayudar al Málaga"
"Poder ayudar al equipo es muy bueno para mí y, además, ganamos. Tenemos que estar siempre preparados para cuando me den la oportunidad poder retribuir. ¿Gol de falta? Lo estoy entrenando hace tiempo y estaba con confianza. Yo sigo entrenando y todos los jugadores esperan tener su oportunidad. Tengo tres años de contrato, estoy tranquilo, hay que seguir trabajando y nada más. Estoy preocupado sólo en trabajar. El Mundial nunca lo olvidé, pero mi objetivo es ayudar al Málaga".
http://www.malagacf.com/noticias/edinho-mi-objetivo-es-ayudar-al-malaga-2138.html
Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε...

ariskΜπράβο ρε φίλε και προσπαθώ τόση ώρα σαν μαλάκας να διαβάσω στα πορτογαλικά... Μου έχουν πεταχτεί τα μάτια έξω...![]()
copy paste κανουν...
-...ειμαι ομως 90% σιγουρος οτι μεταγραφη θα γινει και 100% σιγουρος οτι αν γινει θα ειναι καλη ειτε ξερουμε ειτε δεν ξερουμε τον παιχτη...