Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · πριν 5 ώρ.
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · πριν 6 ώρ.
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · πριν 6 ώρ.
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · πριν 6 ώρ.
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · πριν 6 ώρ.
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · πριν 6 ώρ.
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 14 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 14 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 14 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 14 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 14 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · χθες 22:08

Zorro4markos4διαβαζοντας τις τελευταιες πεντε σελιδες ενα πραγμα δεν καταλαβα και ΑΝ μπορει καποιος να με βοηθησει.
γιατι καποιος που εχει αντιθετη αποψη απο εμας και στην συγκεκριμενη περιπτωση και απο εμενα,
θα πρεπει να ειναι (οπως εχω διαβασει),χαζος ο αλλος ειπε μαλακα ο αλλος καθυστερημενο και ο αλλος του ειπε οτι καταλαβαμε τον δειχτη ευφυιας σου.
με λυπει το γεγονος που καποιος χαρακτηριζεται επειδη λεει κατι αλλο απ αυτο που λενε οι περισσοτεροι.
κριμα.....
Επειδή αναφερθηκες και στο δικό μου χαρακτηρισμό... Θα σε δώσω την εξήγηση που θέλεις.
Κρίνω και εγω αυτόν όπως αυτός τον πρόεδρο μου.
Μάλιστα εγω έχω χειροπιαστό στοιχείο τα γραφόμενα του.(ελπιζω να εχεις διακρινει τις μ@λ@κι3ς που εχει γραψει).
ΤΏΡΑ ΕΔΩ ΈΧΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΈΜΑ... Μπορούν οι μ@λ@κι3ς να θεωρηθούν απόψεις; Εφόσον μπορούν, θα κριθούν και ανάλογα...![]()
ΤΟ ΔΕΎΤΕΡΟ ΘΈΜΑ ΠΟΥ ΈΧΟΥΜΕ ... Είναι κατα ποσο ο συγκεκριμένος "συνοπαδος" είναι όντως "συνοπαδος" όταν κατακρίνει γενικά και αόριστα κάποιον και στο ΤΈΛΟΣ ... Πετάει και την απίστευτη ατάκα πως ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΈΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΈΡΘΕΙ.
Μερικοί νομίζετε πως ζητε σε μια αγγελικά πλασμενη κοινωνία εδω στο forum και σέβεστε την κάθε "άποψη" κάποιου "αρμαγεδωνα".
Εγω όμως επειδή είμαι παλιά καραβανα... βλέπω και αυτα που δεν βλέπετε εσείς. Με πιασατε;

Kolokotronis_4markos4 άντε αγόρι μου για καμμία κρύα μπυρίτσα σε παρακαλώ, μην μας τσιτώνεις βραδυάτικα και έχουμε κέφια.
Παίρνεις το μέρος του θρασύτατου και μας τη λες και από πάνω?
Πω ρε πστ μου, καίτε λάδια μερικοί!
... Ε όπως και να το κάνουμε κάτι βλέπω που δεν βλέπουν άλλοι.Zorro4Μάρκο ... ΕΣΥ τον είπες καθυστερημενο... Εγω δεν έδωσα βαθμολογία για τον δείκτη ευφυΐας του.![]()
Επειδή είσαι όμως παλιό μέλος... Ανοιξε λιγο τα ματακια σου και δες και ποτε γράφτηκε ο τυπακος που υπερασπιζεσαι...![]()
Συγνώμη ζητάω μόνο όταν κάνω λάθος...![]()
ΥΓ
Απο το 1998 στο διαδίκτυο eorptol...... Ε όπως και να το κάνουμε κάτι βλέπω που δεν βλέπουν άλλοι.

PARASANDALOSτελικα τι εγινε δε καταλαβα....του ζητησαν να αποκαλυψει την περιουσια του και ο φλοριδης αρνηθηκε????
η του ζητησαν ρητρα να μην βγει προς τα εω το ανοιγμα της παε??
δεν εχω καταλαεβει τπτ....

PARASANDALOSτελικα τι εγινε δε καταλαβα....του ζητησαν να αποκαλυψει την περιουσια του και ο φλοριδης αρνηθηκε????
η του ζητησαν ρητρα να μην βγει προς τα εω το ανοιγμα της παε??
δεν εχω καταλαεβει τπτ....

free4Κι ερωτώ μέσα σε όλη αυτή την ωραία ατμόσφαιρα που δημιουργείται ένθεν κι ένθεν!!
Γιατί μια ζωή πρέπει να μπει το αυγό στον.. πωπό, για να ξυπνήσουμε και να δούμε πόσο σημαντικός φορέας και θεματοφύλακας είναι για τον ΠΑΟΚ ο ερασιτέχνης, η μαμά του συλλόγου και πόσο δύσκολο είναι να γραφτούμε εκεί όλοι μέλη προκειμένου να έχουμε όλοι άποψη για το τι συμβαίνει και τι θα συμβεί στην ομάδα μας αφήνοντας τα ξεκατινιάσματα στα φόρουμ και τις ασπρόμαυρες σελίδες??
Από τα σχόλια στα σάιτ δεν μπορούμε να επιτρέψουμε ή να αποτρέψουμε κανέναν Φλωρίδη και κανέναν Καμπάνη από την αγορά του ΠΑΟΚ.. Ξυπνήστε γιατί μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, θα σπάσει ο διάολος το πόδι του και θα είναι αργά μετά!