barlow4α και πες ρε βαρβατε οτι βαλανε απο 400 συνολο 800.
την εφορια ποιος θα την πληρωσει?του χρονου ποιος θα πληρωσει?αν πεις οτι θα βαλουν για εναν φορ 800 με διεετες συμβολαιο συν εφορια το συνολικο κοστος ειναι 2,4.πως σε φαινεται?να χαμε να λεγαμε...
Επειδή δεν τα ξέρεις καλά...Στην μεταγραφή του Μούσλι τσόνταρε και ο Σαχπα για να γίνει...αλλιώς δεν θα γινόταν...όπως τσόνταρε και βοηθούσε τότε ο Σαχπα έτσι και τώρα μπορούν να βάλουν για παράδειγμα από 500 (δηλαδή 1μ.) για να έρθει ένας επιθετικός αξιόλογος (θα βάλει και άλλα 200 η ΠΑΕ για την εφορία) για 1+1 χρόνο ή 2 χρόνια και το πολύ πολύ βάζεις και μία χαμηλή ρήτρα και πούλα τον του χρόνου αν δεν γίνει το ντιλ ή δεν έχεις τον δεύτερο χρόνο τα κεφάλαια να τον κρατήσεις στην ομάδα...
Δηλαδή πιστεύεις ότι άμα κλείσεις τον Μπόμπο ή τον Μπλάνκο του χρόνου δεν θα μπορείς να τους ξεφορτωθείς αν θέλεις????
Δηλαδή ο άνθρωπος που έκανε 3,5 εκτ δωρεά στο πατριαρχείο δεν μπορεί να κάνει ένα παίχτη δώρο στον ΠΑΟΚ μαζί με τον άνθρωπο που στο παρελθόν έκανε τόσες δωρεές στον ΠΑΟΚ ????
Πολύ περίεργο μου φαίνεται...
Τελικά είμαι και πολύ άνδρας βαρβάτος!Και μηδενιστής! Μηδενίζω τα πάντα! Αν έχετε τίποτα για πούλημα φέρτε το σε εμένα να του μηδενίσω το κοντέρ!