Παοκ είσαι!Επειδή εμπιστεύομαι τον Μπόλονι, είμαι σίγουρος πως θα τον "αναβαθμίσει" τον Σάκη
ΜΑΚΑΡΙ !

Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · πριν 5 ώρ.
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · πριν 5 ώρ.
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · πριν 5 ώρ.
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · πριν 5 ώρ.
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · πριν 5 ώρ.
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · πριν 5 ώρ.
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 13 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 13 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 13 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 13 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 13 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · χθες 22:08

Παοκ είσαι!Επειδή εμπιστεύομαι τον Μπόλονι, είμαι σίγουρος πως θα τον "αναβαθμίσει" τον Σάκη
RoMaNΜόλις σκόραρε σήμερα ο Σάκης, ο φίλος μου δίπλα φώναζε "Ε τον άχρηστο, πάλι το 'χασε ο μαλάκας ρε γαμώτο!"
Τον λέω, "Τι το 'χασε ρε βλάκα, γκολ έβαλε αφού!" και με λέει "Δεν με νοιάζει, πριν έχασε το άχαστο!".......δηλαδή τον κράζουν όταν δεν τα βάζει, και τον κράζουν και όταν τα βάζει!! Τι θέλουνε ρε γαμώτο;;;
Ένας άλλος φώναξε "Έλα ρε Σάκη επάνω μαζί μας στη κερκίδα, τι κάθεσαι εκεί;;" και φώναξα "Πήγαινε εσύ μέσα να δούμε άμα θα 'σαι καλύτερος" αλλά μάλλον δεν ακούστηκα....
Πραγματικά απίστευτοι, και λεφτά να 'χα να πηγαίνω στο γήπεδο πιο συχνά, δε νομίζω ότι θα πήγαινα πολύ....

ΑποστόληςΑ Μπράβο! Καλή αρχή, εύχομαι καλύτερη συνέχεια!

)Aureliano Buendia\, και παρά τα κάποια οξεία επεισόδια αμπαλοσύνης (όπως αυτό προς τα αριστερά όπως επιτιθόμασταν, όπου μπουρδουκλώθηκε αν θυμάστε) είναι αστείο να θεωρηθεί πως αυτός ήταν το π\
εκανε και κτ αλλα παντως εβγαζαν κπς ωραιους συνδυασμους ο λινο ο λαζαρ και τις χαλουσαν γεωργιου σακης και ο αθανασιαδης ωσαν 10αρι....η διαφορα ποιοτητας εμπειρων νεων ειναι μεγαλη οπως ειχε πει και ο ΛαζλοςAureliano BuendiaΓια τον Παπάζογλου τώρα, δεδομένης της λειψανδρίας στη θέση του φορ, της έλευσης νέου προπονητή και των σωματικών προσόντων, δεν μας παίρνει να τον απαξιώνουμε και να συμπεριφερόμαστε σαν να μας έχει φάει καμια γκόμενα στο γήπεδο.
logiosΡωτησα εναν που τον εκραζε, τι κερδος εχει η ομαδα απο αυτο. Μου απαντησε..."μηπως και φυγει μονος του".
Οτι πιο ηλιθιο μπορουμε να κανουμε ειναι αυτο. Να διαλυεις ψυχολογικα εναν παικτη που διατηρει στην ομαδα η διοικηση και ο προπονητης. Ειμαστε μειον εναν παικτη.Δεν αναφερομαι στην αξια του Παπαζογλου, αλλα ξερω πλεον οτι αν μπορουσε να μου αποδοσει 5 αυτο θα γινει 2 ,απο το φοβο της γιουχας.
Το μεγαλο ατου της Τουμπας, τελος, ειναι το ψυχολογικο ντοπαρισμα προς τους παικτες. Γνωριζουν οτι με τον παλμο και την παροτρυνση μας μπορουν να νικησουν τον καθενα, μονο που αυτο πλεον γινεται αμα εισαι ο παικταρας,που το χρειαζεσαι και λιγοτερο,γιατι εαν εισαι ενας μετριος δεν αξιζεις της εμψυχωσης.
Εχουμε γινει πολυ ελιτιστες.

ΤρόμοςΈγω πιστέβω ότι ο Μπόλονι θα τον ανεβάσει πολύ.Φυσικά δε θα γίνει ο λευκός Σισέ αλλά αν του φτιάξει την ψυχολογία και του βρει και ένα σύστημα-ρόλο μπορεί να γίνει 3-4 επιλογή με ειδικότητα στο ψηλό παιχνίδι.