Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · πριν 3 ώρ.
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · πριν 3 ώρ.
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · πριν 3 ώρ.
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · πριν 3 ώρ.
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · πριν 3 ώρ.
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · πριν 3 ώρ.
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 11 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 11 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 11 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 11 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 11 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · χθες 22:08

ΑποστόληςΑΤίμο, δεν συμμερίζομαι την άποψη αυτή, αλλά αυτό το ταλέντο θα έπρεπε να φανεί στα δύο χρόνια που είναι στον ΠΑΟΚ. Εγώ δεν το είδα ποτέ. Είδα μόνο έναν μέτριο παίκτη που έκανε ορισμένα - ελάχιστα - καλούτσικα παιχνίδια. Χθες είδα μόνο διάθεση και ψευτοελιγμούς, που μερικώς απέδωσαν αλλά δεν κατέληξαν σε κάτι ουσιαστικό για την επίθεση. Μόνο τον σωματότυπό του να δεις, σου έρχεται αποστροφή! Άσε αυτό το σουτ...
Χθες διαλύθηκαν και οι τελευταίες ελπίδες μου ότι θα μπορούσε να γίνει καλός παίκτης!

AlekakiusTo exo pi apo tin proti stigmi pou to pirame afto to pedi kai osoi thelete peste me trello ,anisoropo,mirodia,ampalo kai oti allo thelete......EAN KATAFERI NA BALLI TO NIONIO TOU NA DOULEPSI STIS STROFES POU DOULEBOUN TA PODIA TOU THA KSEXASOUME AKOMA KAI TON VIERINIA KAI DEN IPERBALO KATHOLOU EAN OMOS...Itan kai einai kai tha parameni panta apopsi mou oti tin diafora enos ellina talento me ena europeo exi na kani me tin inotropia kai fisika me tin pedia tin podosferiki pou perni apo polli mikro pedi kai eki ta ellinakia isteroun afantasta.

barlow4τον γεωργιου τον ειδαμε δυο φορες εκανε ελπιδοφορες προσπαθειες κ ολο φωναζουμε να τον βαλει.
ο τσουκαλας ηρθε απο β εθνικη κυπρου πηρε μερικα σερι παιχνιδια κ ελπιζουμε κ για αυτον.
ο κουτσιανικουλης ηρθε με δυο μυρια.και αυτο τον καταστρεφει.αν ειχε την ηρεμια κ τη μηδαμινη πιεση που εχουν οι υπολοιποι μικροι.αν ειχε ξεκινησει απο το πουθενα θα μας ειχε πολυ περισσοτερα.ετσι πιστευω.
adamroxasΈχεις δρομο, αλλα μου εδωσες ελπιδα για το καλυτερο....