η αποψη μου την οποια πιστευω 99% ειναι απο την πρωτη στιγμη που επεστρεψε ο ΖΒ ηρθε με συγκεκριμενο πλανο,
οδηγιες κ γερη "υπογεια" υποστηριξη... γυρισε..."ΕΤΟΙΜΟΣ"...
Ναι πιστευω 99% οτι ηδη "ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ", δυστυχως

Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · πριν 5 ώρ.
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · πριν 6 ώρ.
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · πριν 6 ώρ.
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · πριν 6 ώρ.
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · πριν 6 ώρ.
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · πριν 6 ώρ.
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 13 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 14 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 14 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 14 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 14 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · χθες 22:08

che4joshuaΚρατουσα μια πισινη οσον αφορα την κριτικη που ασκουσα στο θεμα των μεταγραφων θεωρωντας αυτονοητο το οτι επομενη της κινησης Αγγελιδη θα ηταν η αντικατασταση σου,μετα ομως την επιβεβαιαωση της παραμονης σου στο ποστο του τεχνικου διευθυντη,απο που να ξεκινησω και που να σταματησω.Ενα λακωνικο,ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ!!!
ενω τις προηγουμενες χρονιες που μας φορτωνε καλοφορετα παλτα δεν ηταν επικινδυνος
αποφασιστε τι θελετε φερνει λιμα γκρινια δεν φερνει λιμα παλι γκρινια
εκτος αν καποιος πιστευει οτι μπορουσε να παρει παιχταραδες και δεν τους πηρε
ευτυχως υπαρχει ο αα και δε φορτωθηκαμε παλτουδιες εγω αυτο εχω να πω
Demirγια να κρινεις καποιον και τις επιλογες του πρεπει να του δωσεις χρονο και 100% δυνατοτητα να επιλεγει και να φερνει παικτες με ενα μπατζετ καθορισμενο απο την αρχη.. οταν λεω αρχη εννοω απο τωρα να του πουνε οτι του χρονου το μπατζετ θα ειναι Χ.... οταν καθε χρονο καταληγει να φερνει τις 4-5 επιλογες του γιατι ολο καπου κολλανε οι μεταγραφες δεν φταει ... φταει που δεν μιλαει η δεν παραιτειται...
εγω ξερω οτι περσυ ηθελε να φερει και τους μισους τους ειχε κλεισμενους ...ολαιταν - μπουχαλακη -φυτανιδη (ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ)... ηθελε σαν τρελος τον Κολοβο αλλα απο τον ιανουαριο του 13 δεν τον αφηναν να δωσει τα 3-4 κατοσταρικα για την μεταγραφη(γι αυτο δωσαμε κ τοτε παναγιωτουδη) και φερανε ολισε....
ηθελε να φερει Λοντιγκιν και ο δωδωνης με τον τοτε κολλητο του (σιτσιακοφ) τον κοψανε και φερανε με περισσοτερα λεφτα τον Ιτανζ (ο λοντιγκιν θα κοστιζε 5 κατοσταρικα και συμβολαιο μεγιστο 120.000 και ο αλλος κοστισε 3 κατοσταρικα και τον πληρωνουμε 500.000 το χρονο!!!!)