Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · πριν 4 ώρ.
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · πριν 4 ώρ.
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · πριν 4 ώρ.
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · πριν 4 ώρ.
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · πριν 4 ώρ.
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · πριν 4 ώρ.
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 12 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 12 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 12 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 12 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 12 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · χθες 22:08markos4Τον Βρυζα δεν τον παω καθολου,θεωρω ομως οτι στο θεμα τον μεταγραφων
δεν φταιει αυτος αλλα ο Σαββιδης...
Νομιζω οτι ο ιδιος δεν ηθελε να βαλει το χερι στην τσεπη,ηθελε μαλλον να ακολουθησει το μοντελο
του βαζελου.
ABOLEYTOIαντιστάθηκε στην πρεμούρα των φιλάθλων να πάρει παίχτες.
Το άλλο, που έκανε πέρσι, είναι εύκολο.
astronautmarkos4Τον Βρυζα δεν τον παω καθολου,θεωρω ομως οτι στο θεμα τον μεταγραφων
Νομιζω οτι ο ιδιος δεν ηθελε να βαλει το χερι στην τσεπη,ηθελε μαλλον να ακολουθησει το μοντελο
του βαζελου.
Ρίξε μια ματιά στα στόπερ και στα εξτρέμ μας...
markos4astronautmarkos4Τον Βρυζα δεν τον παω καθολου,θεωρω ομως οτι στο θεμα τον μεταγραφων
του βαζελου.
Ρίξε μια ματιά στα στόπερ και στα εξτρέμ μας...
Σε μενα τα λες;;;Εγω τους κραζω πολυ καιρο...
No money no honey my friend...
markos4Τον Βρυζα δεν τον παω καθολου,θεωρω ομως οτι στο θεμα τον μεταγραφων
του βαζελου.

markos4Τον Βρυζα δεν τον παω καθολου,θεωρω ομως οτι στο θεμα τον μεταγραφων
του βαζελου.
sic-4markos4Τον Βρυζα δεν τον παω καθολου,θεωρω ομως οτι στο θεμα τον μεταγραφων
του βαζελου.
ακομα κι ετσι να ειναι... Ο Βρυζας ειναι Προεδρος. Αν ειναι ετσι γιατι δεχθηκε να συνεχισει να ειναι Προεδρος του ΠΑΟΚ αν δεν συμφωνει με τις κινησεις του μεγαλομετοχου? Οταν ειπε ο Ιβαν οτι εγω δεν ειπα να μην γινουν μεταγραφες, επρεπε να βγει ο Βρυζας και να πει "Γεια σας κυριε Ιβαν, αποχωρω" αν ελεγε ψεματα.. ετσι δεν ειναι?
Επισης... Αν πηγαινα να γινω προεδρος στην ομαδα του χωριου μου και να πουλαω μουρη στους συγχωριανους οτι ειμαι προεδρας, ξερω οτι αναλαμβανω και μια ευθυνη... Θα πρεπει τουλαχιστον καθε τοσο να ενημερωνω τους συγχωριανους για τα του ΑΟ Κατω Ραχουλας αλλιως ξερω οτι θα φαω κραξιμο και δεν θα πουλαω και τοσο μουρη... Δεν πηρα το καφενειο του χωριου για να κανω του κεφαλιου μου και οποιος θελει ας μην παταει... πηρα την ομαδα του χωριου και αναλογως πρεπει να λειτουργησω...
Ο κυριος Βρυζας θεωρει οτι η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΙΩΠΗ του ολον τον καιρο που ειναι προεδρος, συμβαδιζει με τις αναγκες του θεσμου του Προεδρου του ΠΑΟΚ, ενος τοσο λαοφιλους σωματειου? Ευθυνες για το ιδιο θεμα εχει και ο κ. Σαββιδης.