Sic-4 και Taseos, θα διαφωνήσω και με τους δύο.
Οι οπαδοί της Φούλαμ, της Άρσεναλ και του γ@ύρου είναι τα χειρότερα παραδείγματα που μπορούν να δοθούν (ειδικά οι πρώτοι και οι τρίτοι), καθώς αποτελούν τον ορισμό των χαμπουργκεράκηδων και των φυτών. Εκτός αν θέλουμε να τους μοιάξουμε. Για την Ρόμα δεν ξέρω.
Εγώ θα αντιπαραβάλλω τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα, της Ντόρτμουντ, της Μπιλμπάο, της Νάπολι και της Μπόκα ως πρόχειρα παραδείγματα αφοσίωσης, αλλά και ενεργού ενδιαφέροντος και αγάπης για τους Συλλόγους τους, οι οποίοι ξέρουν πώς να παρεμβαίνουν σωστά στην καθημερινότητά τους.
Τόσα χρόνια στον ΠΑΟΚ εμείς τραβούσαμε το καράβι από τις λάσπες και αναδεικνύαμε Βρύζες και Ζαγοράκηδες σε ηγέτες. Τα ίδια άτομα τότε και τώρα ΔΕΝ μπορεί να είναι υπεράνω κριτικής, ειδικά όταν κάνουν προφανή ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ.
Δεν το χωράει ο νους μου να μην ανανεώνουν τον Κλάους (για όποια διαφορά στις διαπραγματεύσεις) και ταυτόχρονα να κρατάν Σαλπιγγίδη, αλλά και να φέρνουν και Παπαδόπουλο.
(Θυμίζω ότι η ομάδα έχει ΕΝΑ εξτρέμ και ΕΝΑΜΙΣΙ στόπερ.)
Ή, για να ανασύρω τα περσινά με τα εισιτήρια του τελικού και της λεωφλώρου αμέσως μετά, να ξεφτιλίζουν έτσι τους πιο πιστούς οπαδούς της ομάδας, φερόμενοι σε αυτούς σαν σε πρόβατα και λοβοτομημένους.
Να μιλήσω και για σπυριάρηδες, Φλωρίδηδες, ντου και κωλοτριψίματα με τον β@ζελο, ή πάει μακριά η βαλίτσα;
Τέλος πάντων, δεν ξέρω τί μάγια έχει κάνει στον Σαββίδη ο ομορφάντρας, αλλά πλέον εναποθέτω τις ελπίδες μου στον Τζακ.
Με τον καιρό να 'ναι κόντρα, έχει τιμή σαν πετάς.