Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · πριν 1 ώρ.
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · πριν 1 ώρ.
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · πριν 1 ώρ.
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · πριν 1 ώρ.
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · πριν 1 ώρ.
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · πριν 1 ώρ.
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 9 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 9 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 9 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 9 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 9 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 23 ώρ.aoratosastronautΕπίσης, πες μας και πόσο κοστίζει στο φετινό μπάτζετ της ΠΑΕ ο δανεισμός των Λούκας, Χακόμπο & Ίνιγο.
Επειδή το λες και το ξαναλές αυτό με τον δανεισμό των Ισπανών και μάλλον έχεις κάποια πληροφόρηση..Πόσο κοστίζουν στην ΠΑΕ ο δανεισμός τους;
Ότι ρεπορταζ έχει βγει προς τα έξω γράφει ότι τα συμβόλαια τους καλυπτονται από τις ομάδες με τις οποίες υπέγραψαν. Ξέρεις κάτι που δεν ξέρουμε;;

desperandoaoratosastronautΕπίσης, πες μας και πόσο κοστίζει στο φετινό μπάτζετ της ΠΑΕ ο δανεισμός των Λούκας, Χακόμπο & Ίνιγο.
Επειδή το λες και το ξαναλές αυτό με τον δανεισμό των Ισπανών και μάλλον έχεις κάποια πληροφόρηση..Πόσο κοστίζουν στην ΠΑΕ ο δανεισμός τους;
Ότι ρεπορταζ έχει βγει προς τα έξω γράφει ότι τα συμβόλαια τους καλυπτονται από τις ομάδες με τις οποίες υπέγραψαν. Ξέρεις κάτι που δεν ξέρουμε;;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

astronautΘα'πρεπε να σε προβληματίζει ότι ΔΕΝ υπάρχει συγκεκριμένη πληροφόρηση επί των δανεικών...
- Για τον Λούκας ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ κάτι για επέκταση 1 χρόνου με ταυτόχρονη μείωση αποδοχών από τις 400 χιλιάδες στις 250. Αν γινόταν αυτό θα είχαμε επίσημη ανακοίνωση...
Άρα είμαστε στις 400 χιλιάδες με το συμβόλαιό του να λήγει το μεθεπόμενο καλοκαίρι. Δηλαδή, ή θα πρέπει να τον ανανεώσουμε το επόμενο καλοκαίρι ή να τον πουλήσουμε/σκοτώσουμε.
Τώρα, αν νομίζεις ότι η Κορούνια καλύπτει τα 400 χιλιάρικα του συμβολαίου του καλύτερα να αλλάξεις πλευρό. Πιο πιθανό είναι να καλύπτει τα 250 (που ακούστηκαν) και τα υπόλοιπα 150 ο ΠΑΟΚ.
- Για τον Ίνιγο, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρωνόταν σε 11 μήνες, ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ μια πληροφορία από Ισπανία ότι ο παίκτης αποκτήθηκε με ελεύθερη μεταγραφή. Επίσης, κάτι μισόλογα από τα δικά μας αρδ ότι ο ΠΑΟΚ είναι διατεθιμένος να πληρώσει το 40% των 360 χιλιάδων για να πάει αλλού δανεικός.
Προφανώς, πλήρωσε κάπου στα 150 χιλιάρικα για να αποδεσμευτεί απ'αυτόν που μάρκαρε τον Μέσσι.
- Για τον Χακόμπο, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται το μεθεπόμενο καλοκαίρι, ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ (πάλι) ότι του πληρώνουμε το 30% του συμβολαίου του για να πάει δανεικός. Δηλαδή γύρω στα 100 χιλιάρικα.
** Για να σε διευκολύνω στο άθροισμα των γ@μησιάτηκων που πληρώνει η ΠΑΕ και στερείται από το φετινό μπάτζετ, καθώς ένας σοβαρός Τ.Δ. δεν θα προσέφερε ποτέ τέτοιες συμβολαιάρες, σου υπογράμμισα τα ποσά.
Ksenitemenos4Αστροναύτη παρότι μόλις έκανα λογαριασμό σου έγραψα ήδη σε ένα άλλο πόστ ότι μάλλον βλέπεις θεωρίες συνομωσιες παντού και είναι η άποψη μου απο τα αρκετά πόστ σου που έχω διαβάσει...πρώτα απολα αναφέρεις τις φήμες που υπάρχουν και δεν δέχεσαι τα ρεπορτάζ που έχουν βγει ( ότι ο Λόπεθ έμεινε ελεύθερος πχ) αλλά επιμένεις σε διάφορα θέματα του φόρουμ να σκαλιζεις αυτό το θέμα,βασιζόμενος πάντα στο ´γιατι δεν βγήκαν προς τα έξω λεπτομέρειες απο την παέ κτλ ´ ....και ενώ συμφωνώ ότι ούτε εγώ πιστεύω τους αρδ εσύ δεν έχεις ούτε ένα επιχείρημα τόσο καιρό αλλά κάθεσαι και αναλύσεις μάλιστα ποσά λεφτά έχασε η ΠΑΕ σύμφωνα με αυτά που έχεις στο μυαλό σου...
astronautKsenitemenos4Αστροναύτη παρότι μόλις έκανα λογαριασμό σου έγραψα ήδη σε ένα άλλο πόστ ότι μάλλον βλέπεις θεωρίες συνομωσιες παντού και είναι η άποψη μου απο τα αρκετά πόστ σου που έχω διαβάσει...πρώτα απολα αναφέρεις τις φήμες που υπάρχουν και δεν δέχεσαι τα ρεπορτάζ που έχουν βγει ( ότι ο Λόπεθ έμεινε ελεύθερος πχ) αλλά επιμένεις σε διάφορα θέματα του φόρουμ να σκαλιζεις αυτό το θέμα,βασιζόμενος πάντα στο ´γιατι δεν βγήκαν προς τα έξω λεπτομέρειες απο την παέ κτλ ´ ....και ενώ συμφωνώ ότι ούτε εγώ πιστεύω τους αρδ εσύ δεν έχεις ούτε ένα επιχείρημα τόσο καιρό αλλά κάθεσαι και αναλύσεις μάλιστα ποσά λεφτά έχασε η ΠΑΕ σύμφωνα με αυτά που έχεις στο μυαλό σου...