Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 3 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 3 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 3 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 3 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 3 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 17 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΜόλντεΓυναίκες · πριν 17 ώρ.
Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚΓυναίκες · πριν 17 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - Ζαφειράκης ΝάουσαςΠρωτάθλημα · πριν 17 ώρ.
Εμφατική νίκη ψυχολογίας!Πρωτάθλημα · πριν 17 ώρ.
Βαριά ήττα σε ένα δυνατό τεστΠρωτάθλημα · πριν 17 ώρ.
Γκρέι: «Έχει δίκιο ο κόουτς, πρέπει να είμαι πιο σταθερός»Πρωτάθλημα · πριν 17 ώρ.

paokovios1974Συνεχιζει ο βρυζας

dimbarΟ Βρύζας δεν θα φύγει αν δεν ρυθμισθούν τα χρέη για 3 λόγους
α)γιατί πρέπει να προφυλλάξει τον εαυτό του δεδομένων των ποινικών ευθυνών του
β)γιατί πρέπει να προφυλλαχθεί ο Σαββίδης
γ)γιατί όσο υπάρχουν τα χρέη κανένας σοβαρός άνθρωπος δεν δέχεται να αναλάβει.
Το μόνο που δεν ισχύει είναι το ότι δεν υπάρχουν καταλληλότεροι.Υπάρχουν και μάλιστα έχουν βοληδοσκοπηθεί απο τον Σαββίδη αλλά για τους παραπάνω λόγους έχουν αρνηθεί.
Απλά ο Βρύζας δεν πρέπει να έχει καμμία ανάμειξη με το αγωνιστικό κομμάτι και με την εκπροσώπηση στις αθλητικές αρχές.Μπορεί να παραμείνει πρόεδρος με συγκεκριμένες αρμοδιότητες και να προσληφθεί Διευθύνων Σύμβουλος ή έστω Γενικός Διευθυντής με αρμοδιότητες όλα τα άλλα πλην των χρεών.
mpouJrSick αγορι μου η ιστορια εγραψε,εμεις τον βαλαμε σε αυτη την θεση ειτε σου αρεσει ειτε οχι το γιατι δεν μπορει να φυγει ακομα το εχουμε ηδη αναλυσει.
dimbarΟ Βρύζας δεν θα φύγει αν δεν ρυθμισθούν τα χρέη για 3 λόγουςΣωστος εως αριστος.
Το μόνο που δεν ισχύει είναι το ότι δεν υπάρχουν καταλληλότεροι.Υπάρχουν και μάλιστα έχουν βοληδοσκοπηθεί απο τον Σαββίδη αλλά για τους παραπάνω λόγους έχουν αρνηθεί.
Απλά ο Βρύζας δεν πρέπει να έχει καμμία ανάμειξη με το αγωνιστικό κομμάτι και με την εκπροσώπηση στις αθλητικές αρχές.Μπορεί να παραμείνει πρόεδρος με συγκεκριμένες αρμοδιότητες και να προσληφθεί Διευθύνων Σύμβουλος ή έστω Γενικός Διευθυντής με αρμοδιότητες όλα τα άλλα πλην των χρεών.

mpouJrdimbarΟ Βρύζας δεν θα φύγει αν δεν ρυθμισθούν τα χρέη για 3 λόγουςΣωστος εως αριστος.
Απλα να προσθεσω οτι οι κυριοι που ειχαν στα χερια τους την προταση κ αρνηθηκαν (λογω των χρεων κυριως) δηλωνουν Π.Α.Ο.Κ παντου κ οτι θα εκαναν τα παντα για αυτον,ε λοιπον αν ειχα στα χερια μου εγω αυτη την προταση θα ελεγα ναι ρε φιλε ειδικα με ενα μεγεθος σαν τον Ιβαν απο πισω μου