εγώ πάντως σκέφτομαι να π'αω στην πορεία των φίλων του ηρακλή...γιατι με αυτά που γίνονται ειναι ικανοί να μας πούν αυριο να πληρώσουμε τα χρέη μας και να μας ρίξουν κι εμάς...
αθήνα γαμίολα!!!!!!!!

Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 4 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 4 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 4 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 4 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 4 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΜόλντεΓυναίκες · πριν 18 ώρ.
Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚΓυναίκες · πριν 18 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - Ζαφειράκης ΝάουσαςΠρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.
Εμφατική νίκη ψυχολογίας!Πρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.
Βαριά ήττα σε ένα δυνατό τεστΠρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.
Γκρέι: «Έχει δίκιο ο κόουτς, πρέπει να είμαι πιο σταθερός»Πρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.

Ο Pegasus1589 στη σελίδα 258Πάντως ο Ηρακλής δεν πέφτει.
Pegasusteod1980Άλλη ομάδα δεν έπαιξε Ευρώπη για πιο απλούς λόγους όμως έτσι Pegasus; Τότε τι έκανε ο Ηρακλής; Χασκογελούσε...
Επειδή αυτοί είναι τέρμα κομπλεξικοί και αντιΠΑΟΚτσήδες, δε σημαίνει ότι εμείς πρέπει να χαρούμε.

teod1980Φίλε μου δεν είπα να γελάμε αλλά δε με απασχολεί και πολύ αυτό είπα...και την προτίμησή μου ανέφερε ανάμεσα στις καλές σχέσεις με τα σουβλάκια της Λειβαδιάς...
gikaΤα δικάστηρια όμως σε λίγους μήνες τελειώνουν και δεν βλέπω διάθεση να μας τα χαρίζουν τα χρέη...
Άρα η δόση θα πάει σε πολύ ψηλά επίπεδα ετησίως....
abg12d34σωστός ο μαύρος αλεπούδος....![]()
αν και δεν με κάνει ουτε κρύο ούτε ζέστη ενα πράγμα δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω
το 1981 γιατί κατηγόρισαν τον ΠΑΟΚ για τον υποβιβασμό τους......και απο τότε άρχισε το αντιΠΑΟΚτσιδιλίκι τους.........και ποτέ μα ποτέ δεν κατηγόρισαν τους παράγοντές τους που αποδεδιγμένα τα χώσανε στον Πέλλιο
αντε για και υπομονή σε λίγο καιρό θα έχεται παρέα και τους ρουφιάνους της παπαναστασίου
👿