gikateod1980gika.... αλλά ο αδερφός του κολλητού μου, παίζει στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ. Ο πατέρας του κολλητού του είναι μπλεγμένος.....
Μα καλά ο πατέρας του κολλητού του αδερφού του παιδιού που παίζει στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ δεν είναι ο πατέρας σου ρε Γκίκα, αφού εσύ είσαι ο κολλητός του αδερφού του κολλητού του αδερφού του που παίζει στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ;
![]()
Όχι ρε... Καλά το έγραψα!
Ο κολλητός μου (Επαμεινώνδας), έχει ένα αδερφό (τον Παύλο) που παίζει στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ. Ο Παύλος έχει ένα φίλο (δεν ξέρω το όνομα του) που ο πατέρας του (που επίσης δεν τον ξέρω) είναι μπλεγμένος. Η τουλάχιστον έτσι μου είπε ο κολλητός μου (Επαμεινώνδας)!
Ρε φίλε θα με τρελάνεις....Ο πατέρας του κολλητού του Παύλου ο οποίος έχει κολλητό τον Επαμεινώνδα και πατέρα τον Πάτροκλο δεν είναι μπλεγμένος όπως και ο πατέρας του κολλητού σου του Μενέλαου που παίζει στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ και έχει ένα πατέρα ο αδερφός του οποίου είναι μπλεγμένος με.....την Ελένη και τελικά αντί να πάνε στην Τέσσερα θα φύγουν και θα πάνε στην Τροία;;;; Δε σε καταλαβαίνω καθόλου...