city_boyΟχι δεν λεω αυτο.
Ευκολα ακυρωνεις τον δικο μας τον λαο και εξυψωνεις τον αλλο.
Γηπεδο ωραιο εχεις σαν της ντορτμουντ?οχι.
ευκολη προσβαση?οχι.
στα τουρνικε γινεσαι σαρδελα ακομα και αν μεσα εχει 500 ατομα?ναι.
λεφτα στην τζεπη εχεις?οχι.
οι ντορτμουντ ποσα σαιτ εχει ενημερωσης?σιγουρα οχι οσα εμεις!!
τους τιτλουσ της ντορτμουντ εχεις για να κανεις και την υπομονη που εκαναν και αυτοι?οχι.
και ποσα ακομα μπορω να πω.
τι μου κολλατε στα ντου,που εγιναν σε ματς που εξοργισαν και τους ΠΑΟΚτσηδες στο αγιο ορος?Πειτε ολες τις διαφορες.
αμα ειναι λεω και εγω δεν γινεται να μοιαξουμε στην ντορτμουν γιατι αυτοι φορανε κιτρινα.
Αν απευθύνεσαι σε εμένα,ούτε ακύρωσα το λαό μας ούτε εξύψωσα αυτόν της Dortmund.
Είτε απευθύνεσαι σε εμένα είτε όχι:
Γήπεδο δεν έχω σαν της Dortmund,αλλά αυτοί το γέμιζαν και πριν την ανακαίνισή του το 2006.
Εύκολη πρόσβαση,όντως δεν έχεις.
Η κατάσταση στα τουρνικέ όντως είναι απαράδεκτη,αλλά πέρα από τη διαρρύθμιση του γηπέδου μας λόγω παλαιότητας,αυτό οφείλεται και στην αρρωστημένη νοοτροπία μας(βλέπε
http://www.youtube.com/watch?v=1fHKjWHJqyo&feature=player_embedded).
Λεφτά στην τσέπη δεν έχω,αλλά και όταν είχα την Τούμπα δεν την γέμιζα.
Ο αριθμός των ενημερωτικών sites δεν καταλαβαίνω τι σχέση με την σύγκριση που κάνεις.Πάντως σίγουρα είναι ελληνικό φαινόμενο.
Οι τίτλοι της Dortmund είναι περισσότεροι από τους δικούς μας,αλλά δεν είναι και υπερβολικά πολλοί.Επτά πρωταθλήματα έχει.Ίσα ίσα,όσους περισσότερους τίτλους έχει μια ομάδα,τόσο μεγαλύτερες απαιτήσεις για περισσότερους είναι λογικό να έχουν οι οπαδοί της.Τις ίδιες απαιτήσεις έχουν οι οπαδοί της Manchester United με αυτές των οπαδών της Chelsea?
Όσον αφορά το γήπεδό μας,ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ για την κατάστασή του και για τη στασιμότητά της κατασκευής νέου γηπέδου,με τα κολλήματα και την ανικανότητά μας.Άρα έχουμε το γήπεδο που μας αξίζει.
Ωραίο άλλοθι προσφέρεις σε αυτά τα άτομα για τα ντου,''....σε ματς που εξοργισαν και τους ΠΑΟΚτσηδες στο αγιο ορος?''.Σου χρωστάνε ένα κέρασμα.
Α,μία ακόμα διαφορά που ξέχασες είναι οι μπάτσοι,που πήραν πόδι από τη Τούμπα ενώ εκεί τους κάνουν κουμάντο.