Δεν πάει πουθενά ο Πάμπλο Γκαρσία. Ο Ουρουγουανός άσος, με αφορμή το ενδιαφέρον της Ανκαραγκούτσου, μιλώντας σε ανθρώπους του στενού περιβάλλοντος του ανέφερε χαρακτηριστικά πως
δεν σκέφτηκε ποτέ να αποχωρήσει από τον «δικέφαλο» του βορρά. Την ίδια ώρα,
παρουσιάζεται δυσαρεστημένος με όλη αυτή τη φιλολογία που δημιουργηθεί γύρω από το όνομα του, δηλώνοντας άγνοια για τις όποιες διαπραγματεύσεις γίνονται για την πώληση του.
Είμαι παίκτης του ΠΑΟΚ. Μένω εδώ, δεν πάω πουθενά. Είμαι ΠΑΟΚ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γκαρσία.
«Γιατί να διαψεύσουμε κάτι που δεν υπάρχει και από τη στιγμή που δεν έχουμε καμιά πρόταση, ούτε καν ανεπίσημη, τότε τι να διαψεύσουμε από την πλευρά μας», έλεγε χθες ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Θοδωρής Ζαγοράκης. Μάλιστα, από κύκλους της διοίκησης χαρακτήριζαν ως αστειότητες τα περί πώλησης στην Ανκαραγκουτσού.
«Είμαι ο διαμεσολαβητής ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ανκαραγκουτσού και αυτήν τη στιγμή οι δύο ομάδες είναι στη φάση των συζητήσεων για τη μεταγραφή του παίκτη. Μόλις καταλήξουν στην οικονομική αποζημίωση οι δύο πλευρές, τότε θα υπάρξει και συμφωνία με τον παίκτη. Ο Πάμπλο Γκαρσία δεν έχει κανένα πρόβλημα να αγωνιστεί στην Τουρκία και ούτε το οικονομικό φαίνεται να αποτελεί πρόβλημα για τον ίδιο», ισχυρίστηκε από τη μεριά του ο μάνατζερ, Χαμίντ Μοχάμεντ στην εφημερίδα «ΕΞΕΔΡΑ».
http://www.sportnet.gr/report.aspx?id=195523
Υ.Γ
Ας πετάξω και εγώ την παπαριά μου τώρα.
Μουσλίμοβιτς μάλλον πάει στην Γαλατά Σαράι.
Γκαρσία στην Αγκούροτσουγούτσουμπρούτσου.
Κονσεισάο στην Αλ Αχλί.
Κοντρέρας στον Παναθηναικό.
Βερόν στον Ηρακλή.
Χαλκιάς στον Άρη.
Τσιρίλο στην ΑΕΚ.
Κουτσιανικούλης στον ΟΣΦΠ.
Σαβίνι στην Μίλαν.
Βιτόλο στον Πανιώνιο.
Αναστασάκος στην Ατλέτικο Μαδρίτης.
Σορλέν στον Λεβαδειακό.
Μαλεζάς στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Παπάζογλου στην Λάρισα.
Λίνο στην Μπεμφίκα.
Φωτάκης στην Μπάγιερν Μονάχου.
Βιερίνια στον Αστέρα Εξαρχείων.
Μπιζέρα στην Μπόκα Τζούνιορ.
Αμπουμπακαρί στον Εορδαικό.
Σνάουτσερ στο ΑΠΟΕΛ.
Φιλομένο στον Εργοτέλη.
Μένει μόνο ο Κουτζαβασίλης και Κρέσιτς στην ομάδα αλλά δεν είναι σίγουροι γιατί έχουν δείξει ενδιαφέρον ομάδες απο Ισπανία με φαβορί την Εσπανιόλ.