Προσωπικά μου φαίνεται πολύ περίεργο το ο Κοντρέρας πάει για δεξί μπακ .. Συμφωνώ ότι υπό προϋποθέσεις πολλά σέντερ μπακ παίζουν και ως δεξιά μπακ και μερικοί τα καταφέρνουν και πολύ καλά, αλλά άλλο να πεις ότι σε περίπτωση που "ψοφήσουν" τα δεξιά μπακ θα βάλω έναν σέντερ μπακ (όπως ο Μπιζέρα μπήκε με τον Άρη στο Κύπελλο) και άλλο να πεις ότι ξεκινάω προετοιμασία - χτίσιμο - δέσιμο ομάδας με τον Κοντρέρας ως δεξί μπακ!
Μπορεί ο άνθρωπος να την παίζει πολύ καλά τη θέση, αλλά δεν μου ακούγεται και πολύ ωραίο το ότι δεν έχουμε δεξί μπακ και θα αναγκαστεί να παίξει εκεί ο Πάμπλο ..
Για μένα είναι τρομερό σέντερ μπακ με τρελές τοποθετήσεις, κατέβασμα μπάλας και όλα τα σχετικά και δεν θέλω να τον δω να χαραμίζεται τρέχοντας την πλευρά πάνω κάτω .. δε θέλω να τον βλέπω να βγαίνει δεξιά μπροστά για να βγάλει σέντρα ούτε να κυνηγάει τους γρήγορους εξτρέμ που συνήθως παίζουν σ' εκείνη τη θέση.
ο Πάμπλο για μένα έχει πολύ μυαλό και ως σέντερ μπακ μπορεί να αναδειχθεί πολύ καλύτερα .. Δεν πιστεύω ότι τα συνεχόμενα σπριντ θα του βγουν σε καλό ..
Αυτή είναι η γνώμη μου βέβαια και φυσικά εννοείται ότι δεν ξέρω από μπάλα και έχουν γνώση οι φύλακες .. Μακάρι να κάνω λάθος!
gikaΟ Κοντρέρας δεξι μπακ και μάλλον παίρνουμε δυο σεντερ μπακ και ένα αριστερο
Παίρνουμε δύο σέντερ μπακ; Εγώ απ' όσο ξέρω χαλάει του Αντράντε και πάμε να πάρουμε τον Τσίριλο (μακάρι να μας φέρει και τον φορ από κει βέβαια ο Ζήσης) ..