eorptol1Άρχισε τις κολοτουμπες ο κουλης; έβαλε τον κικιλια να πει ότι τιμάει τον ΠΑΟΚ δεν ασχολείται με τα αθλητικά κλπ....
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ουστ...

Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 4 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 4 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 4 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 4 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 4 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΜόλντεΓυναίκες · πριν 18 ώρ.
Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚΓυναίκες · πριν 18 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - Ζαφειράκης ΝάουσαςΠρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.
Εμφατική νίκη ψυχολογίας!Πρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.
Βαριά ήττα σε ένα δυνατό τεστΠρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.
Γκρέι: «Έχει δίκιο ο κόουτς, πρέπει να είμαι πιο σταθερός»Πρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.eorptol1Άρχισε τις κολοτουμπες ο κουλης; έβαλε τον κικιλια να πει ότι τιμάει τον ΠΑΟΚ δεν ασχολείται με τα αθλητικά κλπ....
eorptol1Άρχισε τις κολοτουμπες ο κουλης; έβαλε τον κικιλια να πει ότι τιμάει τον ΠΑΟΚ δεν ασχολείται με τα αθλητικά κλπ....
👿 

eorptol1Δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά θέλω τον παο δυνατό..... Η γνωστή χιλιοπαιγμενη ατάκα που λέγανε για μας, όλοι μαζί λοιπόν να λέμε εμείς τον παο τον θέλουμε δυνατό (τεταοτοπεμπτο)

rainmakerΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ οφ τόπικ, αλλά εμπίπτει στην κατηγορία προπαγάνδα και ΜΜΕ :
Το παράδοξο της Ελλάδος:
Να κατηγορεί αρχηγός κόμματος επιχειρηματίες για διαπλοκή με την κυβέρνηση, και μέσα ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ, πρωτοσέλιδο δικών του συμφερόντων (αν οχι ιδιοκτησίας, γκουχ γκουχ), να αναφέρει πως με παρέμβαση του ίδιου του πολιτικού αρχηγού, εκβιάστηκαν τράπεζες ώστε να ακυρώσουν μια επιχειρηματική συμφωνία του εν λόγω "διαπλεκόμενου".
Σκυλιά της λάσπης