ε τη εχει 600,000 ... με 400.000 και λιγο σαλτσα απο παμπλο τον εφερνες.
ειναι καλος παίκτης γιαυτο αξίζει... ποσο θες να εχει 100.000?

Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · πριν 4 ώρ.
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · πριν 4 ώρ.
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · πριν 4 ώρ.
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · πριν 4 ώρ.
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · πριν 4 ώρ.
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · πριν 4 ώρ.
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 12 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 12 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 12 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 12 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 12 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · χθες 22:08

Falegkosε τη εχει 600,000 ... με 400.000 και λιγο σαλτσα απο παμπλο τον εφερνες.
ειναι καλος παίκτης γιαυτο αξίζει... ποσο θες να εχει 100.000?

sporos1232 που εχω σταμπαρει κ θα τους παρακολουθω φετος ειναι ο αντι κ ο ροτσα του παναιτωλικου....ο αντι ειναι αρ. μπακ,δανεικος απο την πορτο θυμιζει πολυ τον λινο κ σε εμφανιση κ σε τροπο παιχνιδιου,ειναι 21 χρονων κ εχει προοπτικες αν γινει καλυτερος του βραζιλιανου.....παραθετω λινκ και ενα βιντεακι....
http://en.wikipedia.org/wiki/David_Addy
ο αλλος ειναι ο αντρε ροτσα...27 χρονων,βραζιλιανος...εχει απιστευτα πολλα τρεξιματα,τον ειχαν παρει περσι για δεξι μπακ,αλλα επαιζε αμ. χαφ...εινα πιο επιθετικογενης γαι αμ .χαφ,μαρκαρει καλα,αλλα βγαινει κ στη κοντρα επιθεση,εχει καλη τεχνικη,δυνατο σουτ και το θετικο του ειναι οτι του σρεσει να παιζει με την μια...ειναι επισης κ αρκτα ψηλος....τα αρνητικα που διεκρινα ειναι οτι δν κανει καλη κατανομη των δυναμεων του,κ μετα το 80 σερνεται κ οτι ειναι χασογκολης,γιατι σε δυο περιπτωσεις βγηκε τετ α τετ κ εχασε μαλλια.....παντως σε 3 ματς που τον ειδα εδειξε πολυ καλα στοιχεια....θα συνεχισω να τον παρακολουθω ολη τη χρονια,ισως να εχει μια θεση στο ροστερ του ΠΑΟΚ....
http://en.wikipedia.org/wiki/André_Guerreiro_Rocha

obanebaneΟ μανωλας ειναι μεγαλη απατη μακρια απο αυτο το κ4λοπαιδο,αν και δεν χρειαζεται να το γραψω εγω για να το κανουν ειμαι σιγουρος οτι ξερουν πολυ καλα περι τινος προκειτε.