nkoss · 24/08/2026, 23:49Πάντως εγώ έκατσα και έιδα το βίντεο με τα γκολ του Στρέλετς στο ytube. Μοιάζει με το βίντεο του Τσάλοφ.
Είχε πολύ καλα νούμερα πριν έρθει σε εμάς τωρα η ο λουτσε τον χαντάκωσε με τον τρόπο παιχνιδιού η ξέχασε την μπάλα

Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 5 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 5 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 5 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 5 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 5 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 19 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΜόλντεΓυναίκες · πριν 19 ώρ.
Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚΓυναίκες · πριν 19 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - Ζαφειράκης ΝάουσαςΠρωτάθλημα · πριν 19 ώρ.
Εμφατική νίκη ψυχολογίας!Πρωτάθλημα · πριν 19 ώρ.
Βαριά ήττα σε ένα δυνατό τεστΠρωτάθλημα · πριν 19 ώρ.
Γκρέι: «Έχει δίκιο ο κόουτς, πρέπει να είμαι πιο σταθερός»Πρωτάθλημα · πριν 19 ώρ.nkoss · 24/08/2026, 23:49Πάντως εγώ έκατσα και έιδα το βίντεο με τα γκολ του Στρέλετς στο ytube. Μοιάζει με το βίντεο του Τσάλοφ.
panpangr77 · 25/08/2026, 00:10Ai ιδανικός παίκτης για ΠΑΟΚ
Συνεπώς, ενώ το προφίλ του Vanat είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται ο Αλέσιο Λίσι, ο ΠΑΟΚ πολύ σωστά έχει επικεντρωθεί στην περίπτωση του David Strelec, η οποία είναι οικονομικά βιώσιμη, απολύτως ρεαλιστική και εξίσου συμβατή με το νέο πλάνο.Θα ήθελες να δούμε αν υπάρχει κάποιος άλλος παίκτης με τα χαρακτηριστικά του Vanat στη λίστα (π.χ. αριστεροπόδαρος, γρήγορος, με αξία γύρω στα 2-4 εκατομμύρια) που θα μπορούσε να αποτελέσει εναλλακτική;

panpangr77 · 25/08/2026, 00:19panpangr77 · 25/08/2026, 00:10Ai ιδανικός παίκτης για ΠΑΟΚ
Συνεπώς, ενώ το προφίλ του Vanat είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται ο Αλέσιο Λίσι, ο ΠΑΟΚ πολύ σωστά έχει επικεντρωθεί στην περίπτωση του David Strelec, η οποία είναι οικονομικά βιώσιμη, απολύτως ρεαλιστική και εξίσου συμβατή με το νέο πλάνο.Θα ήθελες να δούμε αν υπάρχει κάποιος άλλος παίκτης με τα χαρακτηριστικά του Vanat στη λίστα (π.χ. αριστεροπόδαρος, γρήγορος, με αξία γύρω στα 2-4 εκατομμύρια) που θα μπορούσε να αποτελέσει εναλλακτική;
Εγώ συνεχιζω για πιο ρεαλιστικο στόχο στα σέντερ φορ δίνοντας του μια λίστα με σέντερ φορ μέχρι 15 εκατ και κάτω και το ai απαντάει
Αν βγάλουμε από την εξίσωση τους απλησίαστους (Vanat, Pau Víctor, Camarda) και τον David Strelec (λόγω του ρίσκου τραυματισμών), η πιο ρεαλιστική, «value-for-money» και τακτικά άψογη πρόταση από τη λίστα για τον ΠΑΟΚ του Αλέσιο Λίσι είναι ο Karl Etta Eyong.Ο 22χρονος Καμερουνέζος διεθνής επιθετικός της Λεβάντε αποτελεί μια εξαιρετική περίπτωση που συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία για να γίνει η βασική αιχμή του δόρατος.
leftosss4 · 25/08/2026, 00:38Ο Τσορμπα λέει, ο Στρετσελ υποχωρεί, πρώτη μεταγραφή και πολύ δαπανηρή είναι του 8-10. Την περιμένουμε λέει άμεσα.
Equalizer · 25/08/2026, 00:48Για μένα το ανθρωποφάγο στόπερ θα είναι ωραία και σημαντική κινηση
leftosss4 · 25/08/2026, 00:50Equalizer · 25/08/2026, 00:48Για μένα το ανθρωποφάγο στόπερ θα είναι ωραία και σημαντική κινηση
Κάπου διάβασα για ανθρωποφάγο … δώσε ρε συ έστω μια πληροφορία μικρή