Tolaros · 24/08/2026, 12:55delos15 · 24/08/2026, 12:50DamoN · 24/08/2026, 12:32Νταξει μπήκαμε σε κανονικό μουντ παλι .
Ανησύχησα .
Συνεχίζω τις βουτιές μου …
Καλά από μύγα ξίγκι δεν το λες πάντως οταν παίζω χωρίς
Μειτε Ντεσποντοφ αλί
Να ξεκουράζω καμαρα σανταμαρια Τάισον γιαννουλη να έχω 8 αλλαγές σε σχέση με το ευρωπαϊκό και να ρίχνω 4αρα πρωτη αγωνιστική .
Αλλά ο καθένας όπως το βλέπει …
Συνεχίστε έτσι με την απαξίωση του ρόστερ …
Εδώ χθες έμαθα ότι η λειβαδια έχει καλύτερους παίχτες από 2 που έπαιζαν τσουλου
Εχεις δικιο φιλε. Ολα πανε τελεια και βαση πλανου και εμεις οι μαλακες γκρινιαζουμε και σας κουραζουμε. Ολα μια χαρα. Συνεχιζουμε.
Τρένο σε ράγες η ΠΑΕ, ούτε Γερμανοί να ήταν στον προγραμματισμό. Θα τους καλέσουν ομιλητές σε σεμινάρια οργάνωσης και στελέχωσης κορυφαία πρωταθλήματα.
Συγγνώμη για το πρήξιμο που τόλμησαν οι αχάριστοι οπαδοί να ζητήσουν παίκτες πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, πού ακούστηκε. Και 15/9 να έρθουν καλοδεχούμενοι. Και υπάρχει και ο Γενάρης στο κάτω κάτω.
Όλα σούπερ συνεχίζουμε απτόητοι.
Αλλο θα έγραφα και μάλιστα σεντόνι αλλά έκατσε τέλεια .
Για να καταλάβετε εύκολα το ποιντ μου χωρίς πολλά πολλά τα αβαταρ και των 2 σας τέτοια εποχή πριν κάποια χρόνια , το 80% των συνοπαδων σας τα έκραζαν με αντίστοιχα σχόλια .
Μετά έγιναν σχόλια τύπου θα κάνω κωλοτουμπα πάλι με τις αντίστοιχες γλυκουλικες φατσούλες και μετά έγιναν αβαταρ και αφίσες σε παιδικά δωμάτια …
Καλημέρα και καλά να περνάτε