Dimitris_L4 · 18/08/2026, 15:00Επειδη ειμαι νυχτας κ δν μπορω να ποσταρω εικονα τα γραφω..
Απο το 2019-2026 το ισοζυγιο γραφει :
Γαυρος
Αγορες 121,92
Πωλησεις 148,16
Συνολο +26,24
Βαζελα
Αγορες 75,18
Πωλησεις 54
Συνολο -21,18
Αεχ
Αγορες 63,46
Πωλησεις 44,34
Συνολο -20,12
ΠΑΟΚ
Αγορες 54,28
Πωλησεις 104,06
Συνολο +49,78
..Λεει οτι ειναι απο το τρανσφερμακτ..
Συνεχιστε οτι κανετε..
Όχι εδώ μέσα ρε Δημήτρη παπατζιλίκια με το να κόβουμε ένα κομμάτι κ να πουλάμε Αντισαββιδισμό! Έχει αρκετά για τους αδαείς στα σόσιαλ τις τελευταίες μέρες. Εκατοντάδες. Μου θυμίζουν τις φάσεις που «αδικευόταν» πέρυσι η αεχ πριν αρχίσουν να την παίζουν 80-20. Πριντσκριν μια εικόνα της φάσης, παραλείποντας το βίντεο βεβαίως, και προπαγάνδα.
Τα παραπάνω ποσά τα παίρνω ως έχει χωρίς τσεκάρισμα.
1) Τα έσοδα των παραπάνω από τα στημένα τηλεοπτικά, απτα πολύ ακριβότερα για τον κόσμο τους εισιτήρια, από τα επιδοτούμενα ή τζάμπα γήπεδα, τα χαρίσματα χρεών τα έβαλες?
2)Βάλε επίσης σε παρακαλώ από το 2012 που αεχ κ βάζελος δεν εκαναν μεταγραφή ούτε από τα τσικό τους κ ο άρχοντας εδώ έχωνε.
3)Τα φράγκα που έχωσε για να πέσει το γαυροσύστημα τα έβαλες? Για να σε παίζουν έστω αυτό το 60-40 κατά σου. Τα φράγκα για να μην ξανάρθει ο χοντρός κ παίρνει 40 χρόνια πρωτάθλημα? Ακόμα κ βαζελοχάρτινοι εικόνισμα πρέπει να τον έχουν τον Ιβάν. Όταν φύγει, που φαντάζει κ πιθανό, με τον πόλεμο σε Ουκρανία κ Ελλάδα, να δεις τι έχει να γίνει.
4)Για παιδάκια καλά είναι αυτά τα πριντσκριν. Παραπέρα δεν… Υπάρχει ισολογισμός σε κάθε ομάδα κ αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου που φαίνεται τι βάζει κ αν βάζει ο καθείς κ όσοι ασχολούνται με την ομάδα τους, ξέρουν. Επομένως όπως ξανάγραψα τα πριντσκριν για τον Καζαντζόγλου να ζητάει παραπάνω μούφα πέναλτι για τους χάρτινους.
5)Μιας κ δεν υπάρχει επικοινωνιακά ο Ιβάν κ αυτό έχει σε ΟΛΑ τα θέματα άμεσο αντίκτυπο στην ομάδα μου να κάνω μια ερώτηση εκ μέρους του. Δε με λέτε ρε παληκάρια της φακής, για αυτές τις πωλήσεις που κάνει ο ΠΑΟΚ. Ή μάλλον καλύτερα ο μπατίρης Ρωσοπόντιος από που τις βρήκε? Ποιος έφτιαξε τον Κωνσταντέλια ρε μύστες? Τον Κουλιεράκη? Τον Τζόλη? Μήπως από την τσέπη σας? Από την τσέπη του Ηλιόπουλα? Μήπως του ευεργέτη των σόσιαλ? Ποιος έσκαζε ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ όταν όλοι οι άλλοι έχαφταν? Μου βγάζετε σαν επιχείρημα ότι δεν πουλάνε οι άλλοι??? Αφού δεν έχουν ρε!!! Ούτε 2 παίχτες να παίξουν κύπελλο. Πλην του γαύρου που ξεκίνησε αρκετά μετά από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ κ αυτός. Αν κ το μάνατζμεντ του χοντρού είναι 50 χρόνια μπροστά μας. Να τα λέμε όλα.
6)Προφανώς κ έχει ζόρια ο Ιβάν κ είμαι πολύ εγωιστής για να το παραδεχτεί. Ειδάλλως Ντέλιας δεν θα έφευγε. Όλοι το ξέρουμε. Πρώτη φορά βέβαια νιώθω ότι ίσως κ να αποχαιρετήσει. Θα ανακουφιστεί πιστεύω κ ο ίδιος κ το σύστημα. Η αποστασιοποίησή του από τα πράγματα κ η έλλειψη θέλησης να υπερασπιστεί την ομάδα σε όλα τα επίπεδα, εμφανής. Το να βρει ο ΠΑΟΚ ιδιοκτήτη που να ρίχνει κάθε χρόνο 10-15 μύρια από την τσέπη του διατηρώντας κ τις ακαδημίες για να πουλάει κ να έρχεται στα ίσια του, πιθανό. Κλαίει ο αφέντης του Χ. Το να βρει ιδιοκτήτη που να πολεμήσει με Αθήνα κ να συγκρουστεί με τα συμφέροντά τους απίθανο για μένα. Να προσέχετε τι εύχεστε νεόπλουτοι συνοπαδοί μου. Οψόμεθα…