pagotatzis · 18/08/2026, 14:14Παιδιά ας μείνουμε στο θέμα μας και το θέμα μας εδώ είναι οι μεταγραφές οι δικές μας!
Αν λέω αν ήσασταν ο Σαββίδης και γινόταν όλο αυτό και σε δύο μέρες έχει ένα ματς στην Τούμπα τι θα κάνατε ή μάλλον τι θα προσπαθούσατε να κάνετε ;
Σκέφτομαι και το μόνο που μπορώ να πω είναι αν ήμουν ο Σαββίδης θα προσπαθούσα με ό,τι έχω και δεν έχω ,μέχρι την Πέμπτη να κλείσω έστω δύο μεταγραφές βαρβάτες που θα κάνει τον κόσμο ,όχι να ξεχάσει την πώληση του Κωνσταντέλια ,αλλά να δει ότι υπάρχει μια σκέψη πίσω από όλο αυτό.(δεν χρησιμοποιώ την λέξη πλάνο)
Όποιος δεν καταλαβαίνει πια ότι φέτος στην ομάδα γίνεται ενα total rebuilding σε όλα τα επίπεδα του αγωνιστικού, προπονητές διευθυντές ποδοσφαιριστές, δεν ξέρω τι αλλο πρέπει να γίνει για να το καταλάβει. οΚ υπάρχει και το σεναριο του total divestment και αποχώρησης για αρκετους αν οχι πια για πολλούς. Το άμεσο αγωνιστικο κόστος του πρώτου ομως είναι αναμενόμενο ή πρέπει να είναι αναμενόμενο για την ιδιοκτησία όπως και οι πολλές εκκρεμότητες που παραμένουν για το κλείσιμο του ρόστερ. Αυτα φέτος είναι φυσικές συνέπειες της διαδικασίας αυτής. Φυσιολογικά δεν ηταν τις προηγούμενες χρονιές που με έτοιμη ομάδα ήθελες συγκεκριμένη ποιοτική ενίσχυση στους βασικούς και στο πρώτο στενό επίπεδο του ροτέισον, και αντίθετα οι λιγες εκκρεμότητες παρέμεναν και κόστιζαν στο βάθος της χρονιάς.