Τι ακριβώς είπε δηλαδή;
και τι σχέση έχει σήμερα με το thread του Σαββίδη?

Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · πριν 1 ώρ.
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · πριν 1 ώρ.
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · πριν 1 ώρ.
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · πριν 1 ώρ.
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · πριν 1 ώρ.
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · πριν 1 ώρ.
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 9 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 9 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 9 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 9 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 9 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 23 ώρ.

astral · 09/09/2026, 16:00Τι ακριβώς είπε δηλαδή;
και τι σχέση έχει σήμερα με το thread του Σαββίδη?
Συνδέσου για να απαντήσεις σε αυτό το νήμα.
omerta76 · 09/09/2026, 08:09AllySamatta1926 · 08/09/2026, 22:14Ρεαλιστικά μιλώντας δεν έχει κ πολλές πιθανότητες να κάνει άλλη νίκη η ΑΕΚ πάντως στη Λιγκ Φειζ ...Θα μου πεις εσύ που είσαι στην Ευρώπη ...Οκ θα πω κύκλους κάνει η ζωή γενικά οπότε υπομονή κ ψύχραιμα συνιστώ
Μην γράφεις τέτοιες μαλακίες μέρα που είναι: σήμερα υμνούμε τον Σούπερ Μάριο και τον πολυπράγμων Ριμπάλτα που έστησε αυτό το μοντέλο ομάδας.
astral · 09/09/2026, 16:07Συμβουλευει ο Κυριάκος τον Ιβάν;
shogoon · 09/09/2026, 16:15omerta76 · 09/09/2026, 08:09AllySamatta1926 · 08/09/2026, 22:14Ρεαλιστικά μιλώντας δεν έχει κ πολλές πιθανότητες να κάνει άλλη νίκη η ΑΕΚ πάντως στη Λιγκ Φειζ ...Θα μου πεις εσύ που είσαι στην Ευρώπη ...Οκ θα πω κύκλους κάνει η ζωή γενικά οπότε υπομονή κ ψύχραιμα συνιστώ
Μην γράφεις τέτοιες μαλακίες μέρα που είναι: σήμερα υμνούμε τον Σούπερ Μάριο και τον πολυπράγμων Ριμπάλτα που έστησε αυτό το μοντέλο ομάδας.
H αλήθεια είναι ότι πέραν από τα πετσια ΠΑΟΚτζηδες που και champions league να πάρει αντίπαλος θα βρούνε κάτι να το υποτιμήσουν υπάρχουν και άλλων ειδών οπαδοί φίλαθλοι. Εγώ δεν θέλω να καταντήσω σαν τους οαριανούς ανέκδοτο του στυλ τι δεν έχει δει εβδομηνταρης ΠΑΟΚτσης έως σήμερα - ομίλους τσου Λου. Άντε ψυχούλες εκεί στην διοίκηση κάποια στιγμή να χαρούμε και εμείς.

Gregk19262000 · 09/09/2026, 16:22astral · 09/09/2026, 16:07Συμβουλευει ο Κυριάκος τον Ιβάν;
Δεν ξέρω αν έγραψα κάτι λάθος ή κάνεις τον χαζό, ήταν πολλά χρόνια στην δούλεψη της παε ο Κυριάκος, κάτι αντίστοιχα είναι και παπατσικεν και κουβεντιδες που το παίζουν παοκαρχες και θέλουν το όφελος του ΠΑΟΚ
Υ.Γ το νόημα είναι να ξυπνήσει ο σαββιδης επιτέλους και να διώξει την σαρα και την μαρα που ακόμα υπάρχει στην ομάδα
Montrealiotis · 09/09/2026, 00:55Ε σαν cfo έχει ευθύνη επι των οικονομικών.
Φυσικά δεν φταίει μόνο αυτή. Αλλά όπως λέμε να αλλάξει ένας προπονητής όταν τα σκατωνει στα αγωνιστικά, έτσι θα πρέπει να αλλάξει και οικονομική διευθύντρια όταν τα σκατωνει στα οικονομικά
Zaxoulias · 09/09/2026, 15:43trianta76 · 09/09/2026, 09:22Προκλητικό ποστ
Άκου εκεί δεν εχουμε δικαιωμα να αμφισβητούμε τον ευεργέτη και δεν θα υπήρχε ΠΑΟΚ
Τι άλλο θα ακούσουμε εδω μεσα....
Ουτε γαυροι δεν τα λέγανε αυτα για τον θειο
Προκλητικο ποστ ειναι οτι ο Σαββιδης ειναι ευεργετης του ΠΑΟΚ? Μαλλον καποιοι ξεχασατε οτι ζουσαμε περηφανες πωλησεις, χρεη και εναν ΠΑΟΚ αιχμαλωτο μεχρι που ηρθε ο Ιβαναρος και μας εσωσε. Και τωρα στα δυσκολα του επιτιθεστε, αυτο ειναι το προκλητικο παλικαρι μου.
Αυτα που πανηγυρισες τοσα χρονια, ειναι εξαιτιας του.

katafraktos · 09/09/2026, 18:09Zaxoulias · 09/09/2026, 15:43trianta76 · 09/09/2026, 09:22Προκλητικό ποστ
Άκου εκεί δεν εχουμε δικαιωμα να αμφισβητούμε τον ευεργέτη και δεν θα υπήρχε ΠΑΟΚ
Τι άλλο θα ακούσουμε εδω μεσα....
Ουτε γαυροι δεν τα λέγανε αυτα για τον θειο
Προκλητικο ποστ ειναι οτι ο Σαββιδης ειναι ευεργετης του ΠΑΟΚ? Μαλλον καποιοι ξεχασατε οτι ζουσαμε περηφανες πωλησεις, χρεη και εναν ΠΑΟΚ αιχμαλωτο μεχρι που ηρθε ο Ιβαναρος και μας εσωσε. Και τωρα στα δυσκολα του επιτιθεστε, αυτο ειναι το προκλητικο παλικαρι μου.
Αυτα που πανηγυρισες τοσα χρονια, ειναι εξαιτιας του.
Ποια δύσκολα; Έχει κάποιο πρόβλημα ο ιδιοκτήτης; Ο υπεύθυνος επικοινωνίας, που προσέλαβε, πριν λίγες μέρες μας είπε ότι στον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και ότι περνάμε τα ακριβότερα μεταγραφικά μας καλοκαίρια (δεν λέω ότι δεν ισχύει). Δεν έχει επικοινωνηθεί ποτέ κάποιο πρόβλημα του ιδιοκτήτη ή της ΠΑΕ, αντιθέτως αυτό που βγαίνει είναι ότι όλα βαίνουν καλώς, άρα δεν χρειάζεται να υποθέσουμε κάτι άλλο.
Οπότε ναι, προκληκτικότατο το ποστ γιατί υποτιμάει τη νοημοσύνη μας.