Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 6 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 6 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 6 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 6 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 6 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 20 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΜόλντεΓυναίκες · πριν 20 ώρ.
Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚΓυναίκες · πριν 20 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - Ζαφειράκης ΝάουσαςΠρωτάθλημα · πριν 20 ώρ.
Εμφατική νίκη ψυχολογίας!Πρωτάθλημα · πριν 20 ώρ.
Βαριά ήττα σε ένα δυνατό τεστΠρωτάθλημα · πριν 20 ώρ.
Γκρέι: «Έχει δίκιο ο κόουτς, πρέπει να είμαι πιο σταθερός»Πρωτάθλημα · πριν 20 ώρ.

Taseos · 08/09/2026, 10:19Ελπίζω να αντιλαμβάνεσαι ο κόσμος ότι δεν κινείται ο κόσμος ούτε γύρω από τον Τελη ούτε γύρω από τον ιβαν . Βασικά ούτε καν γύρω από τον ΠΑΟΚ.
τσιριγωτης · 08/09/2026, 10:20Καλημέρα σας, θα ήθελα να ρωτήσω εάν όλοι αυτοί που τρέχετε στα σχόλια να υποστηρίξετε την ΠΑΕ, εάν είστε ευχαριστημένοι που φτάσαμε 8/9 κ ακόμα το ρόστερ διαμορφώνεται. Ολόκληρο καλοκαίρι περάσει κ ακόμη εμείς φτιάχνουμε ομάδα. Ειλικρινά σας ρωτάω χωρίς να θέλω να αντιπαρατεθώ με κανέναν. Τι γίνεται σε αυτήν την ομάδα επιτέλους;.
Θα ήθελα να είχα τον υπεύθυνο επικοινωνίας μπροστά μου να του κάνω αυτή την ερώτηση μιας κ κανένας πληρωμένος αρδ δεν κάνει τα βασικά.. Να πάρει τηλέφωνο κ να ζητήσει μια συνέντευξη κ να θέσει αυτά τα ερωτήματα

Special 4 · 08/09/2026, 10:38Taseos · 08/09/2026, 10:19Ελπίζω να αντιλαμβάνεσαι ο κόσμος ότι δεν κινείται ο κόσμος ούτε γύρω από τον Τελη ούτε γύρω από τον ιβαν . Βασικά ούτε καν γύρω από τον ΠΑΟΚ.
Πραγματικά αδυνατώ να παρακολουθήσω το συλλογισμό σου σε ολόκληρο το σχόλιό σου, απλά έκανα παράθεση την τελευταία παράγραφο για λόγους αισθητικής.
Σε φόρουμ του ΠΑΟΚ γράφουμε και σχολιάζουμε οτιδήποτε σχετίζεται ή ενδεχόμενα σχετίζεται με αυτόν, σε ένα ευρύτερο πλαίσιο, καθώς αυτό μας ενδιαφέρει για τον δικό μας ασπρόμαυρο μικρόκοσμο που ζούμε.
Πού είναι το κακό να αναφέρεται η σκέψη, έστω ως υπόθεση εργασίας, ότι η τριανδρία Ιβάν Σαββίδης - Ευάγγελος Μυτιληναίος - Τέλης Μυστακίδης, ενδέχεται να έχει γεφυροποιό καταλύτη το δεύτερο πρόσωπο;
Είναι ψέμα ότι ο Μυτιληναίος έχει καλές σχέσεις τόσο με τον Ιβάν Σαββίδη, όσο και με τον Τέλη Μυστακίδη;
Έχεις κάποιες ενστάσεις επί αυτού;
van rooy · 08/09/2026, 10:52Μόνο αμοιβαία οικονομικά συμφέρονται μπορεί να επαναφέρουν τις όποιες σχέσεις.
Το μόνο που μπορεί να τους ενώσει είναι η ποντιακή ρίζα αν υπάρχει στον μυστακίδη.
Αν όμως υπερισχύσουν τα εγω , ο αξιακός τους κώδικας και οι αρχές τους δεν νομίζω ότι θα υπάρξει ποτέ ξανά η οποιαδήποτε σχέση μεταξύ τους.
astral · 08/09/2026, 10:53Τι είναι "γεφυροποιός καταλύτης"; Μιλήστε τη γλώσσα του λάου επιτελούς, τι είστε; λόρδοι;

Special 4 · 08/09/2026, 11:05van rooy · 08/09/2026, 10:52Μόνο αμοιβαία οικονομικά συμφέρονται μπορεί να επαναφέρουν τις όποιες σχέσεις.
Το μόνο που μπορεί να τους ενώσει είναι η ποντιακή ρίζα αν υπάρχει στον μυστακίδη.
Αν όμως υπερισχύσουν τα εγω , ο αξιακός τους κώδικας και οι αρχές τους δεν νομίζω ότι θα υπάρξει ποτέ ξανά η οποιαδήποτε σχέση μεταξύ τους.
Μόνος σου το είπες.
Αμοιβαία οικονομικά συμφέροντα μπορεί να επαναφέρουν τις όποιες σχέσεις.
Αυτό για την ποντιακή ρίζα, επειδή πολλοί εξ ημών την έχουμε, καλύτερα να μην χρησιμοποιείται ως επιχείρημα συνεχώς και αδιακρίτως και να μην αναφέρεται επί ματαίω, δηλαδή επί παντώς επιστητού και με κάθε αφορμή, γιατί η υπερβολική χρήση της από ένα σημείο και μετά, καταντάει παράταιρη έως γραφική.
Βλέπουμε πώς αποκαταστάθηκαν έως ένα βαθμό οι σχέσεις του Ιβάν με την νυν κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό, που τον κυνήγησε πάρα πολύ, τουλάχιστον μέχρι το 2022 - 2023 ή τη διακύμανση σε διάφορες σχέσεις που έρχονται και παρέρχονται κατά καιρούς, όπως με Αλαφούζο ή Μαρινάκη ή Μελισσανίδη, σε διάφορα πεδία.
Οπότε ποτέ μη λες ποτέ.
Taseos · 08/09/2026, 11:11Αλλά αυτά δε γίνονται μάλλον
Συνδέσου για να απαντήσεις σε αυτό το νήμα.