Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · πριν 56′
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · πριν 1 ώρ.
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · πριν 1 ώρ.
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · πριν 1 ώρ.
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · πριν 1 ώρ.
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · πριν 1 ώρ.
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 9 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 9 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 9 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 9 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 9 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 23 ώρ.

icue · 06/07/2026, 15:34george188 · 06/07/2026, 15:32Γραφτηκε πουθενα οτι ο ΠΑΟΚ θελει τον χατζηδιακο κ τον γιαννουλη ελευθερους κ εχασε επεισόδια?
Καπου καποιος καποια στιγμη ειπε/εγραψε (;) οτι θελουμε να παρουμε τον Σανταμαρια ελευθερο, οποτε αυτοματα ολους τους θελουμε ελευθερους.
vasgias · 06/07/2026, 15:33Dimitrisou · 06/07/2026, 15:25Kostas_FI · 06/07/2026, 14:59Ποιος κόλκας ρε φιλε και ποιος μολκας. Εχουμε φτάσει στο παραπεντε και παίζουμε την ευρωπη στα κοντά. Το ρόστερ μας αυτή τη στιγμή έχει περισσότερες τρύπες και από χιλιοφορεμένο μποξεράκι. Δεν έχουμε αργήσει απλά, ρισκάρουμε κορώνα γράμματα την παρουσία μας στην ευρώπη, κάπου έλεος. Η μέρα της μαρμότας καθε γ..μένο καλοκαίρι
Είπα ότι διαφωνώ κάπου;
Απλά δεν χρειάζεται να μπριζωνετε κάνεις για το ρεπορτάζ που βγαίνει από το μυαλό του οποιουδήποτε .
Συγγνώμη παιδιά για το φουρτούνιασμα. Εγώ την ξεκίνησα αυτή τη μαλακία με τον χολχα γιατί μου φαίνεται τραγικό πώς τρώνε από τον ΠΑΟΚ αυτοί οι τύποι χωρίς να προσφέρουν τίποτα απολύτως και βγαίνουν σε καθημερινή βάση με περίσσεια μαγκιά και αντιτουριστική παρουσία σε 3-4 media προ(σ)βάλλοντας ΠΑΟΚτσηδιλίκι.
makispaspartou · 06/07/2026, 15:41Ξαναρώτησα γιατί κοντεύουμε να τρελαθούμε και μου είπαν Χατζηδιάκος τελειωμένο, Σανταμαρία θα έρθει μόλις μείνει ελεύθερος γιατί υπάρχει η ενημέρωση ότι η Βαλένθια τον αφήνει ελεύθερο, ο ίδιος ψήθηκε, Βίτορ Καρβάλιο ακριβός, για Γεωργιανό δεν ξέρει, Γιαννούλης θα κάνουν κίνηση να κλείσει μέσα στη βδομάδα με πολλές πιθανότητες να τελειώσει το θέμα. Φορ κοιτάνε, για εξτρέμ δεν μου είπε.
Psagmenos4 · 06/07/2026, 15:54Μάλιστα τραυματιστηκε και ο Θυμιανης. Άρα έχουμε 2 χαφ χωρίς αλλαγή.
Panostas1995 · 06/07/2026, 15:55Είναι φοβερό φέτος πως παίκτες που θα μπορούσαν να φύγουν για να φέρουν κάποια λεφτά και να ελαφρύνουν το μπάτζετ από τα συμβόλαια τους είναι τραυματίες σχεδόν όλοι...
Τσαλοφ, Ντεσποτοφ, Σορετιρε και Καμαρά που μακάρι να αναστηθεί αλλά βλέπω να φεύγει εν τέλει....
Ελπίζουμε σε γκουγκεσασβιλι και Τέιλορ αφού έρθει ο Γιαννούλης....