Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · μόλις τώρα
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · μόλις τώρα
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · μόλις τώρα
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · μόλις τώρα
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · μόλις τώρα
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · μόλις τώρα
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 7 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 7 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 7 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 7 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 7 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 21 ώρ.

vasgias · 06/07/2026, 14:05Μόλις άκουσα χολχα να λέει ότι "για Σανταμαρια ενώ τα χαζοέχει βρει με τον παίκτη παλεύει ο ΠΑΟΚ να δει πως θα μείνει ο παίκτης ελεύθερος από τη Βαλένθια".
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μου βγήκε το ρύζι από τη μύτη. Αυτά δεν γίνονται πουθενά. Το μόνο που ελπίζω είναι ότι το λέει ο χολχας και δεν παίζει να ισχύει κάτι τέτοιο.
aivas19 · 06/07/2026, 14:40Κόλκας: προσπαθούμε να μείνει ελεύθερος ο Σανταμαριά για να τον αποκτήσουμε, είναι το κλειδί για να προχωρήσει η υπόθεση
nunies4 · 06/07/2026, 14:42vasgias · 06/07/2026, 14:05Μόλις άκουσα χολχα να λέει ότι "για Σανταμαρια ενώ τα χαζοέχει βρει με τον παίκτη παλεύει ο ΠΑΟΚ να δει πως θα μείνει ο παίκτης ελεύθερος από τη Βαλένθια".
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μου βγήκε το ρύζι από τη μύτη. Αυτά δεν γίνονται πουθενά. Το μόνο που ελπίζω είναι ότι το λέει ο χολχας και δεν παίζει να ισχύει κάτι τέτοιο.
Κουραση πραγματικα. Με 1εκ δεν ειχαν πει οτι τον εδιναν; Το 1εκ παζαρευουμε; Αν ισχυει
embuji · 06/07/2026, 14:41Μια χαρα μπορουν. Αρκει να δωσουν και τα αναλογα ποσα. Αν ψαχνεις βαν νταϊκ στα λεφτα του μαγκνουσον, δυσκολακι. Χατζηδιακος Γιαννουλης επρεπε να ειναι αποστολη εδω και μια βδομαδα. ΧΑΦ επισης. Εχουμε με το ζορι 11αδα αυτη την στιγμη. Καπου ωπα ρε παιδια.
Hayate · 06/07/2026, 14:51Καταλαβαίνω ότι προσπαθούμε να μην μας πιάσουν κορόιδο .Άμα την πάθεις ξέρεις κιεμεις την έχουμε πατήσει πολλάκις με Νινουες, Φελίπε και λοιπούς.Απλα πλέον νομίζω δε μας σέβονται καν.Δινεις τα χέρια στο ένα μυρριο και μετά τους ξεφουρνιζεις ότι τον θες ελεύθερο.Αυτα δεν είναι σοβαρά πράγματα.Θελει η ομάδα κάποιο ηλεκτροσόκ.Δε ξέρω τι μπορεί να είναι αυτό.Μια ομαδική παραίτηση Αντρέ, Μάτος και Λισι ίσως.Μια εντελώς καταστροφικη χρόνια μήπως και κάποιοι καταλάβουν πως πρέπει να λειτουργούν τα πράγματα.Δεν ξέρω αν έχουμε τέτοια υπομονή.