Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · πριν 52′
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · πριν 1 ώρ.
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · πριν 1 ώρ.
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · πριν 1 ώρ.
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · πριν 1 ώρ.
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · πριν 1 ώρ.
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 8 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 8 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 9 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 9 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 9 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 23 ώρ.embuji · 06/06/2026, 21:48MagdiTolba · 06/06/2026, 21:43Να υποθέσω ότι ο ΤΔ Βιειρινια εισηγείται για προπονητή.
Μετά τα τραγελαφικό που έγιναν στα τελευταία ματς, δεν πρέπει να εισηγηθεί αλλαγή, έχοντας υπόψη ότι ο Κονσεϊσάο κυκλοφορεί ελεύθερος?
Αναλογα, αν τον πει εγω μπορω να τον φερω αλλα θα χρειαστει αυτο και αυτο, αν δωθει το οκ εχει καλως. Παντως για να βγαινει οτι δεν ειναι σιγουρο του λουτσεσκου, εγω πιστευω θα εχουμε αλλαγη προπονητη για να παμε για πληρη αλλαγη προσωπων και λειτουργιας της ΠΑΕ.
Μακαρι να ερθει και ο τρελος σερχιο. Θα βγουν γουστα με 3αδα αντελινο σερχιο λεο ματος. η θα γινουμε εντελως μπουρδελο![]()
Black_Knight · 06/06/2026, 21:54Να είμαστε λίγο ρεαλιστές δεν υπάρχει περίπτωση να ζητήσουν την απομάκρυνση του Λουτσέσκου ο Βιερινια με τον Ματος.
Το θέμα είναι αν ο ίδιος δεχτεί να δουλέψει έχοντας απο πάνω του πλέον τα συγκεκριμένα πρόσωπα.

xrisitsapa · 06/06/2026, 21:55embuji · 06/06/2026, 21:48MagdiTolba · 06/06/2026, 21:43Να υποθέσω ότι ο ΤΔ Βιειρινια εισηγείται για προπονητή.
Μετά τα τραγελαφικό που έγιναν στα τελευταία ματς, δεν πρέπει να εισηγηθεί αλλαγή, έχοντας υπόψη ότι ο Κονσεϊσάο κυκλοφορεί ελεύθερος?
Αναλογα, αν τον πει εγω μπορω να τον φερω αλλα θα χρειαστει αυτο και αυτο, αν δωθει το οκ εχει καλως. Παντως για να βγαινει οτι δεν ειναι σιγουρο του λουτσεσκου, εγω πιστευω θα εχουμε αλλαγη προπονητη για να παμε για πληρη αλλαγη προσωπων και λειτουργιας της ΠΑΕ.
Μακαρι να ερθει και ο τρελος σερχιο. Θα βγουν γουστα με 3αδα αντελινο σερχιο λεο ματος. η θα γινουμε εντελως μπουρδελο![]()
Θα τους πάρουμε ολους παραμαζωμα.
Όσο κι αν αγαπώ Λουτσε, ο Σερτζιο έχει φτάσει σε επίπεδα που ο Ραζβαν δεν τα έχει πλησιάσει καν.
Black_Knight · 06/06/2026, 21:54Να είμαστε λίγο ρεαλιστές δεν υπάρχει περίπτωση να ζητήσουν την απομάκρυνση του Λουτσέσκου ο Βιερινια με τον Ματος.
Το θέμα είναι αν ο ίδιος δεχτεί να δουλέψει έχοντας απο πάνω του πλέον τα συγκεκριμένα πρόσωπα.
Dimitris_L4 · 06/06/2026, 21:56Ανακοινωστε κ Μητσαρα τωρα να μην κοιμηθουμε...14
Dimitris_L4 · 06/06/2026, 21:56Ανακοινωστε κ Μητσαρα τωρα να μην κοιμηθουμε...

pagotatzis · 06/06/2026, 23:10Νομίζω και πιστεύω ότι μια αλλαγή και στον πάγκο είναι πλέον αναγκαία!
Αλλιώς είναι σαν να έκανες μισή δουλειά !
Μυρίζει αποχώρηση Ραζβαν
gervasio artigas · 06/06/2026, 21:23Ριαν_Καπαγιαννιδης · 06/06/2026, 21:21embuji · 06/06/2026, 21:15Παιδια ξερουμε τι εργο αφησε ο ματος στην βασκο; Δε το λεω με κακια χαιρομαι που ερχεται ο ανθρωπος ματος στον ΠΑΟΚ, απλα δεν ξερω ο SD ματος τι εχει δειξει ως τωρα στην οκ, συντομη καριερα του στην γραβατα.
Χάλια πάει η Βάσκο, τώρα τι ρόλο, τι ευθύνες, και τι συμμετοχή έχει ο Μάτος, δεν θα το μάθουμε ποτέ.
Δεν ξέρω αν είναι καλή επιλογή. Μάτος, Βιεϊρίνια, Λουτσέσκου, η ομάδα μοιάζει να εγκλωβίζεται στο 2018-2019.
Πολυ σωστή παρατηρηση
Ειδικά ο "εγκλωβισμός" ειναι πολυ εύστοχη επισημανση