Για μενα,καλυτερα που (μαλλον) δε θα προχωρησει του Φελιπε.Πτωτικη πορεια με αρκετούς τραυματισμούς(τραυματιστηκε και στο ματς με αεκ).Αν αυτος ηταν απο τους πρωτους στη λιστα,φοβαμαι για τους υπολοιπους

Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · μόλις τώρα
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · μόλις τώρα
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · μόλις τώρα
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · μόλις τώρα
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · μόλις τώρα
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · μόλις τώρα
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 7 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 7 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 7 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 7 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 7 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 21 ώρ.

Σουριναμέζος · 06/06/2026, 17:43Είναι υδραυλικός ο Αμούζου, λίγο Φετφατζιδοειδές βέβαια στις τελικές επιλογές. Στα συν ότι προσαρμόστηκε στο Brasileirao οπού ελάχιστοι μη-λατινοαμερικάνοι τα καταφέρνουν. Από εμένα είναι ναι. Βλέπω βέβαια ότι το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται Γενάρη οπότε φαντάζομαι θα έχουμε την κλασσική δυσκοιλιότητα στην διαπραγμάτευση του ποσού άμεσης αποδέσμευσης.
Για τον άλλον το Λουίζ Φελίπε δεν έχω εικόνα, το βιογραφικό του είναι τιμιότατο. Στα fun facts ότι πήρε το όνομα του από τον Λουίζ Φελίπε Σκολάρι.

Panostas1995 · 06/06/2026, 13:50Hayate · 06/06/2026, 13:46Εμένα με εντυπωσίασε και ο Ντουνγκα να πω την αλήθεια και θα ήθελα να πάρει ευκαιρίες,ιδίως στο κύπελλο .Ο Μπάμπα αν και έκανε μετρια χρονιά να μείνει μαζί με Γιαννούλη απο τη στιγμή που Τέιλορ και Γκόμεζ δεν υπολογίζονται στην ουσία..
Από τα λίγα που είδα στον ΠΑΟΚ Β και κ19 πιστεύω πολύ σε Ντουγκα, κοσιδη, Μπαταουλα, Τσιοτας (στον τελικό με τον Άρη με εντυπωσίασε) , λένε ότι ο Σαρρής έχει τα στοιχεία και μετά βλέπω μπερδο που είναι εξτρέμ που πάει στο ένας με έναν χωρίς να βλέπει ποτέ τον πρώτο αντίπαλο (μόνο ο ντελιας το έχει αυτό) .....μακάρι να ξεπεταχτεί και άλλο ΠΑΟΚτσακι
YagosDrakos · 06/06/2026, 15:43Ο Σέντερ μπακ που κοιτούσαμε είναι ο felipe luiz, ο οποίος δε ψήνεται για ΠΑΟΚ, αν και οι συζητήσεις είχαν ξεκινήσει από το Γενάρη. Επίσης έχει προταθεί ένας Φρανσις Αμούζου, για τον οποίο ο Βιεϊρίνια πιέζει να τον φέρει. Αυτά έμαθα από καλή πηγή
paok_athens_g4 · 06/06/2026, 18:52YagosDrakos · 06/06/2026, 15:43Ο Σέντερ μπακ που κοιτούσαμε είναι ο felipe luiz, ο οποίος δε ψήνεται για ΠΑΟΚ, αν και οι συζητήσεις είχαν ξεκινήσει από το Γενάρη. Επίσης έχει προταθεί ένας Φρανσις Αμούζου, για τον οποίο ο Βιεϊρίνια πιέζει να τον φέρει. Αυτά έμαθα από καλή πηγή
Σοβαρά τωρα, δε βαρεθήκαμε καθε χρόνο τα ίδια κ τα ιδια;;κ δε το λέω για τον φίλο που το έγραψε εδώ, αλλά για αυτους που τα διαδίδουν...δε βαρεθήκαμε να μας δουλεύουν...απ τον Γενάρη μιλάνε κ μετα απο 6 μήνες ειπε οτι δεν έρχεται Ελλάδα...κ θα πάρουμε τον δρεπανωφ απο την ροστοφ στο τέλος ...κλασσικά εικονογραφημενα

boogeyman77 · 06/06/2026, 18:49Panostas1995 · 06/06/2026, 13:50Hayate · 06/06/2026, 13:46Εμένα με εντυπωσίασε και ο Ντουνγκα να πω την αλήθεια και θα ήθελα να πάρει ευκαιρίες,ιδίως στο κύπελλο .Ο Μπάμπα αν και έκανε μετρια χρονιά να μείνει μαζί με Γιαννούλη απο τη στιγμή που Τέιλορ και Γκόμεζ δεν υπολογίζονται στην ουσία..
Από τα λίγα που είδα στον ΠΑΟΚ Β και κ19 πιστεύω πολύ σε Ντουγκα, κοσιδη, Μπαταουλα, Τσιοτας (στον τελικό με τον Άρη με εντυπωσίασε) , λένε ότι ο Σαρρής έχει τα στοιχεία και μετά βλέπω μπερδο που είναι εξτρέμ που πάει στο ένας με έναν χωρίς να βλέπει ποτέ τον πρώτο αντίπαλο (μόνο ο ντελιας το έχει αυτό) .....μακάρι να ξεπεταχτεί και άλλο ΠΑΟΚτσακι
Για Γκιτέρσο, Apetenok, Mustmaa,Balde, Ikobong και τον Μαροκινό φορ ποια είναι η γνώμη σου;
Paokithassos · 06/06/2026, 18:11Εγω χωρις να ειρωνευομαι γιατι δεν εχω καταλαβει ρωταω τον φιλο τον blackzone τελικα ισχυει οτι κλεινουμε τον γιαννουλη ή εχει κανει σφηνα ο γαυρος;;![]()
Paokithassos · 06/06/2026, 18:11Εγω χωρις να ειρωνευομαι γιατι δεν εχω καταλαβει ρωταω τον φιλο τον blackzone τελικα ισχυει οτι κλεινουμε τον γιαννουλη ή εχει κανει σφηνα ο γαυρος;;![]()