blackzone44 · 05/06/2026, 23:34λοιπόν μαθαίνω ανοιχτό του Λουτσι αλλά ούτε αυτοί δεν ξέρουν ποιον θα θέλαν, για Γιαννουλή δεν υπάρχει καμία εξέλιξη που γράφει το 24 από όσο ξέρω, γενικά έχει πέσει ύπνος…
ΟΚ

Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 3 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 3 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 3 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 3 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 3 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 17 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΜόλντεΓυναίκες · πριν 17 ώρ.
Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚΓυναίκες · πριν 17 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - Ζαφειράκης ΝάουσαςΠρωτάθλημα · πριν 17 ώρ.
Εμφατική νίκη ψυχολογίας!Πρωτάθλημα · πριν 17 ώρ.
Βαριά ήττα σε ένα δυνατό τεστΠρωτάθλημα · πριν 17 ώρ.
Γκρέι: «Έχει δίκιο ο κόουτς, πρέπει να είμαι πιο σταθερός»Πρωτάθλημα · πριν 17 ώρ.

blackzone44 · 05/06/2026, 23:34λοιπόν μαθαίνω ανοιχτό του Λουτσι αλλά ούτε αυτοί δεν ξέρουν ποιον θα θέλαν, για Γιαννουλή δεν υπάρχει καμία εξέλιξη που γράφει το 24 από όσο ξέρω, γενικά έχει πέσει ύπνος…

Maklaz · 05/06/2026, 23:23...
Ήταν η πρώτη μου επαφή και με αυτά μεγάλωσα δάσκαλε.
Δεν τα αλλάζω με τίποτα, όπως ακριβώς αναφέρεις, αγνά και ΠΑΟΚτσηδικα.
...
Έτσι λοιπόν και εγώ, έχω την υποχρέωση, με την σειρά μου να τα μεταφέρω στον μικρό μου. Απλά περιμένω την κατάλληλη στιγμή.
Στα δικά μας τώρα. Προσπάθησα να μάθω τι σκατά γίνεται - θα γίνει, και δεν μιλάει κανείς, μα κανείς όμως.
blackzi · 05/06/2026, 23:45Είναι πολύ στενάχωρο να βλέπεις τόσο κόσμο να ματώνει οικονομικά και παρόλα αυτά να στηρίζει την ομάδα. Και αυτοί που διοικούν την ομάδα αυτή να δείχνουν ασέβεια σε αυτόν τον κόσμο με την ανικανότητα και την απάθεια τους.
marsantos · 05/06/2026, 23:46Αυτό που θα επαναλάβω όμως είναι πως αν αποφασιστεί αλλαγή προπονητή, να μη γίνει με τρόπο που θα το μετανιώσουν ακόμα και όσοι εύχονται τη φυγή του Λουτσέσκου.
kayde · 05/06/2026, 23:50Ετσι μαθαμε. ΠΑΟΚ,ΘΡΗΣΚΕΙΑ.Οποιοι τρελαινονται απλα την κανουν,απλο..
Maklaz · 05/06/2026, 23:53marsantos · 05/06/2026, 23:46Αυτό που θα επαναλάβω όμως είναι πως αν αποφασιστεί αλλαγή προπονητή, να μη γίνει με τρόπο που θα το μετανιώσουν ακόμα και όσοι εύχονται τη φυγή του Λουτσέσκου.
Το φοβάμαι πάρα πολύ αυτό.
, για όσα θεωρώ πολύ πιθανά να ακολουθήσουν.
Γεια σου ρε Ναβι,ΠΑΟΚτσακι μου τρελο.Respect ρε ..