Σε μπασκετική εκπομπή αναφέρθηκε πάντως ότι και ο βαζελος ενδιαφέρεται για Ντορσει.
Θέλει να τους κάνει ότι με Σλουκα.
Αυτή θα ήταν επικοινωνιακη και ουσιαστική νίκη εναντίον και των δύο βρυκολακων.Όχι του Τολιοπουλου με το σκουλήκι.

Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 6 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 6 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 6 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 6 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 6 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 20 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΜόλντεΓυναίκες · πριν 20 ώρ.
Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚΓυναίκες · πριν 20 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - Ζαφειράκης ΝάουσαςΠρωτάθλημα · πριν 20 ώρ.
Εμφατική νίκη ψυχολογίας!Πρωτάθλημα · πριν 20 ώρ.
Βαριά ήττα σε ένα δυνατό τεστΠρωτάθλημα · πριν 20 ώρ.
Γκρέι: «Έχει δίκιο ο κόουτς, πρέπει να είμαι πιο σταθερός»Πρωτάθλημα · πριν 21 ώρ.Unpsofable78 · 12/07/2026, 13:47Σε μπασκετική εκπομπή αναφέρθηκε πάντως ότι και ο βαζελος ενδιαφέρεται για Ντορσει.
Αυτή θα ήταν επικοινωνιακη και ουσιαστική νίκη εναντίον και των δύο βρυκολακων.Όχι του Τολιοπουλου με το σκουλήκι.
gervasio artigas · 12/07/2026, 13:53Unpsofable78 · 12/07/2026, 13:47Σε μπασκετική εκπομπή αναφέρθηκε πάντως ότι και ο βαζελος ενδιαφέρεται για Ντορσει.
Ο dpg εχει σχεδον πει ευθεως οτι εχει "προσυμφωνο" υπογεγραμμένο με τον Ντορσει

Metagrafakias · 12/07/2026, 13:17Αν ερθει τελικα ο Τολιοπουλος καταρχας θα σταλει δανεικος ο Μπαζινας,δεν υπαρχει αλλο σεναριο...
Εχω εκφραστει κι εχω πει δεν με τρελαινει ο Τολιοπουλος ειδικα με αυτα τα λεφτα....
Αλλα ξεκαθαρα ειναι τεραστια επικοινωνιακη νικη κοντρα στο σκουληκι,που παρατηρωντας χθες τα σοσιαλ τους, ηδη ξεκινησαν την κλαψα...
Καποιοι αρχισαν το κραξιμο οτι αλλαζουμε επιπεδο σαν ΠΑΟΚ κι εμεις δεν ακολοθουμε και καποια αλλα καυμενα παιδακια πανηγυριζουν που παιρνουν τον 36χρονο Γιοβιτς και τρελανε μας Σιαο,ποιος Οσμαν αυτος ειναι παικταρας κλπ....Καταλαβαινουν και οι ιδιοι οτι μενουν πισω απο τον ανταγωνισμο αλλα φοβουνται να το πουνε...
Γουσταρα Ντορσει, αλλα αν ο γαβρος ματσαρει την προταση μας θα μεινει εκει,αλλα τουλαχιστον θα τους κανεις ζημια οικονομικη και θα τους τη σπασεις...Θα αρχιουν και αυτοι να πληρωνουν υπεραξιες σε παικτες, διοτι θα εχουν το φοβο οτι ενας τρελος παραμονευει και χτυπατει οτι γουσταρει σε παικτη!!!
Στα γκαρντ ειμαι ΥΠΕΡΠΛΗΡΗΣ μετα,πραγματικα πονοκεφαλος για τον Τρινκιερι πως θα μοιρασει τον χρονο....
Εμενα δεν μου βγαινει απο το μυαλο οτι κατι ετοιμαζεται και σε ψηλο!!!
paok-porter1337 · 12/07/2026, 11:11DamoN · 12/07/2026, 10:47deathmassious · 12/07/2026, 10:33Αν έρθει ο Τολιόπουλος τότε δεν έχει νόημα να παραμείνει ο Ταϊρι στο ρόστερ (παρ'ότι είναι πολύ καλός παίκτης, δεν το συζητάμε). Με δεδομένο πάντα ότι χρειαζόμαστε ένα ακόμα τριάρι και από Έλληνες δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο, άρα θα πρέπει να παρθεί επιπλέον ξένος για αυτή τη θέση. Το να δοθεί δανεικός ο Ομορούγι και να έχουμε τρίτο σέντερ τον Κακλαμανάκη το θεωρώ λάθος.
Δηλαδή και θα πληρώσεις και θα υποβαθμιστείς .
Ο τολιοπουλος είναι για να δένει τα κορδόνια του ταίρι.
Το μόνο που θα βγάζει καπως νόημα είναι να πάρει την θέση του Μπαζινα.
Αν πάρεις τολιοπουλο ο φοστερ θα ανέβει στο 3 μαζί με οσμαν .
Ο ταίρι είναι κόμπο Γκαρντ και δεν έχεις αντίστοιχο παίχτη στο ρόστερ σου .
Πιο εύκολα άλλαζα φοστερ παρά ταιρι αν έπρεπε να κάνω μια αλλαγή .
Ο ομορουγι πρέπει να φύγει μόνο για 4αρι με ύψος και καλό σουτ
Αυτό ακριβώς από όλους ο Μπαζίνας αν θα φύγει. Ταιρι δεν φεύγει θα δώσει πολλά φετος. Κατεβάζει και τη μπαλα
Θα είσαι με
- καλαθη, Χατζινς, Τολιο
- Φοστερ, ταίρι, ΝΜΛ
Ο Φοστερ θα πάει και στο 2 και στο 3. Ο Τολιο θα παίζει στο 1-2 δυάδα με Ταιρι ή καλαθη.
Οπότε έχεις επιλογές:
- Καλαθη, Ταίρι, Οσμαν
- Χατζινς, Ταίρι, Οσμαν
- Καλαθη, ΝΜΛ, Φοστερ
- Τολιο, Φοστερ, Οσμαν
Αν θεωρείτε πρόβλημα το ύψος. Σε τριάδα Καλαθης, Τολιο, Φοστερ θα μαρκάρει ο καλαθης στο 3ρι στην άμυνα.
Ακούω Πουλακιδας στο 3-4 σαν έξτρα μεταγραφή. Μου αρέσει πολύ, αριστερόχειρας, ωραίο σουτ και καλό κορμί.
GianD · 12/07/2026, 14:27Πιο πολυ θα ειναι ουσιας στο ελληνικο πρωταθλημα, που λογω του περιορισμου των ξενων θα μπορεις πιο ευκολα να αφησεις εξω εναν απο τους 3 ξενους κοντους
Ο ΠΑΟΚ έκανε επίσημη πρόταση στον Jerian Grant πριν από λίγες ώρες και πέρασε μπροστά από την Αναντολού Εφές στη μεταγραφή!