paok-porter1337 · 11/07/2026, 21:44Βρε βρε βρε
https://x.com/geosyrigos/status/1993283647458496572?s=46&t=ZDhgHz8k_mnC8968O5CSng
Ο συγκεκριμένος;
Η δημοσιογραφία στα χειρότερα της!
Να είναι καλά το foxbet…
ΥΓ. Σορρυ για το offtopic

Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · πριν 2′
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · πριν 15′
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · πριν 19′
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · πριν 21′
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · πριν 22′
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · πριν 24′
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 8 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 8 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 8 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 8 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 8 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 22 ώρ.paok-porter1337 · 11/07/2026, 21:44Βρε βρε βρε
https://x.com/geosyrigos/status/1993283647458496572?s=46&t=ZDhgHz8k_mnC8968O5CSng
OIKODOMOS · 11/07/2026, 14:53Εγώ παίδες να είμαι ειλικρινής δεν με αφήνω το όλο κλίμα να χαρώ μια τεράστια μεταγραφή με τις συνθήκες που γίνεται. Πείτε με Σαββιδικο ή όπως θέλετε αλλά δεν πρόκειται φέτος να δώσω ούτε ευρώ για το μπάσκετ. Δεν είναι σωστά πράγματα αυτά που βλέπουμε κάθε κίνηση μεγάλη που γίνεται να προσπαθούν τρολλακια να πουν για την ΠΑΕ, να υπάρχει μια έχθρα ανάμεσα μας και δύο στρατόπεδα, να βγαίνει ο ΑΣ να λέει για απλήρωτες οφειλές επίσημα και το μόνο που να μας νοιάζει είναι πόσα λεφτά παίρνει ο Οσμάν σαν τους νεόπλουτους. Κρίμα πόλυ γιατί έτσι δεν πήγαμε πέρσυ πουθενά και όλη η τοξικότητα πιο πολύ μακριά σε κρατάει παρά σε φέρνει κοντά.

jibbie · 11/07/2026, 22:46OIKODOMOS · 11/07/2026, 14:53Εγώ παίδες να είμαι ειλικρινής δεν με αφήνω το όλο κλίμα να χαρώ μια τεράστια μεταγραφή με τις συνθήκες που γίνεται. Πείτε με Σαββιδικο ή όπως θέλετε αλλά δεν πρόκειται φέτος να δώσω ούτε ευρώ για το μπάσκετ. Δεν είναι σωστά πράγματα αυτά που βλέπουμε κάθε κίνηση μεγάλη που γίνεται να προσπαθούν τρολλακια να πουν για την ΠΑΕ, να υπάρχει μια έχθρα ανάμεσα μας και δύο στρατόπεδα, να βγαίνει ο ΑΣ να λέει για απλήρωτες οφειλές επίσημα και το μόνο που να μας νοιάζει είναι πόσα λεφτά παίρνει ο Οσμάν σαν τους νεόπλουτους. Κρίμα πόλυ γιατί έτσι δεν πήγαμε πέρσυ πουθενά και όλη η τοξικότητα πιο πολύ μακριά σε κρατάει παρά σε φέρνει κοντά.
φιλε διαβαζοντας το ποστ σου μου ηρθε στο μυαλο ενα αρθρο που ειχα διαβασει για μια εταιρεια στην Ιαπωνια που προσελαβε μοντελα να παρηγορουν τους εργαζομενους και να τους σκουπιζουν τα δακρυα.
OIKODOMOS · 11/07/2026, 14:53Εγώ παίδες να είμαι ειλικρινής δεν με αφήνω το όλο κλίμα να χαρώ μια τεράστια μεταγραφή με τις συνθήκες που γίνεται. Πείτε με Σαββιδικο ή όπως θέλετε αλλά δεν πρόκειται φέτος να δώσω ούτε ευρώ για το μπάσκετ. Δεν είναι σωστά πράγματα αυτά που βλέπουμε κάθε κίνηση μεγάλη που γίνεται να προσπαθούν τρολλακια να πουν για την ΠΑΕ, να υπάρχει μια έχθρα ανάμεσα μας και δύο στρατόπεδα, να βγαίνει ο ΑΣ να λέει για απλήρωτες οφειλές επίσημα και το μόνο που να μας νοιάζει είναι πόσα λεφτά παίρνει ο Οσμάν σαν τους νεόπλουτους. Κρίμα πόλυ γιατί έτσι δεν πήγαμε πέρσυ πουθενά και όλη η τοξικότητα πιο πολύ μακριά σε κρατάει παρά σε φέρνει κοντά.
GianD · 11/07/2026, 13:55Τι ζούμε ρε μαλακες
Τι ζούμε
Από εκεί που βλέπαμε για Κρουμπαλι, Ογκμπειντε, Φλατεν, κτλ, τώρα ακούμε τέτοια ονόματα
Ευχαριστούμε Χατζο, ευχαριστούμε Τελη
Τελευταίο μπαμ θα είναι να τα βρείτε με τον ΑΣ
WestBlock4 · 11/07/2026, 23:03OIKODOMOS · 11/07/2026, 14:53Εγώ παίδες να είμαι ειλικρινής δεν με αφήνω το όλο κλίμα να χαρώ μια τεράστια μεταγραφή με τις συνθήκες που γίνεται. Πείτε με Σαββιδικο ή όπως θέλετε αλλά δεν πρόκειται φέτος να δώσω ούτε ευρώ για το μπάσκετ. Δεν είναι σωστά πράγματα αυτά που βλέπουμε κάθε κίνηση μεγάλη που γίνεται να προσπαθούν τρολλακια να πουν για την ΠΑΕ, να υπάρχει μια έχθρα ανάμεσα μας και δύο στρατόπεδα, να βγαίνει ο ΑΣ να λέει για απλήρωτες οφειλές επίσημα και το μόνο που να μας νοιάζει είναι πόσα λεφτά παίρνει ο Οσμάν σαν τους νεόπλουτους. Κρίμα πόλυ γιατί έτσι δεν πήγαμε πέρσυ πουθενά και όλη η τοξικότητα πιο πολύ μακριά σε κρατάει παρά σε φέρνει κοντά.
Κ πολυ καλα θα κανεις, μπιρεις να δώσεις τα ευρω σου και στο συμπολίτη, μπορει να σου ταιριάζει περισσοτερο εκει.
Ασε εμας να δίνουμε τα ευρω μας στην ΠΑΟΚΑΡΑ κ να γλιτώσουμε απο τύπους που σκέφτονται σαν κ εσενα .
Parolos · 12/07/2026, 09:12 στο 1Μ το χρόνο για το Παλατάκι και ο "λαός" γράφει παντού έτσι τέλη μην τους δίνεις ούτε ένα ευρώ, επειδή έφερε τον Οσμάν.
Βρες το λάθος.