Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · πριν 2 ώρ.
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · πριν 2 ώρ.
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · πριν 2 ώρ.
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · πριν 2 ώρ.
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · πριν 2 ώρ.
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · πριν 2 ώρ.
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 10 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 10 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 10 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 10 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 10 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · χθες 22:08

OIKODOMOS · 11/07/2026, 14:53Εγώ παίδες να είμαι ειλικρινής δεν με αφήνω το όλο κλίμα να χαρώ μια τεράστια μεταγραφή με τις συνθήκες που γίνεται. Πείτε με Σαββιδικο ή όπως θέλετε αλλά δεν πρόκειται φέτος να δώσω ούτε ευρώ για το μπάσκετ. Δεν είναι σωστά πράγματα αυτά που βλέπουμε κάθε κίνηση μεγάλη που γίνεται να προσπαθούν τρολλακια να πουν για την ΠΑΕ, να υπάρχει μια έχθρα ανάμεσα μας και δύο στρατόπεδα, να βγαίνει ο ΑΣ να λέει για απλήρωτες οφειλές επίσημα και το μόνο που να μας νοιάζει είναι πόσα λεφτά παίρνει ο Οσμάν σαν τους νεόπλουτους. Κρίμα πόλυ γιατί έτσι δεν πήγαμε πέρσυ πουθενά και όλη η τοξικότητα πιο πολύ μακριά σε κρατάει παρά σε φέρνει κοντά.
Nikos 74 · 11/07/2026, 14:56Ώπα τι έχουμε εδώ, μεταγραφή χρησμών;
OIKODOMOS · 11/07/2026, 14:53Εγώ παίδες να είμαι ειλικρινής δεν με αφήνω το όλο κλίμα να χαρώ μια τεράστια μεταγραφή με τις συνθήκες που γίνεται. Πείτε με Σαββιδικο ή όπως θέλετε αλλά δεν πρόκειται φέτος να δώσω ούτε ευρώ για το μπάσκετ. Δεν είναι σωστά πράγματα αυτά που βλέπουμε κάθε κίνηση μεγάλη που γίνεται να προσπαθούν τρολλακια να πουν για την ΠΑΕ, να υπάρχει μια έχθρα ανάμεσα μας και δύο στρατόπεδα, να βγαίνει ο ΑΣ να λέει για απλήρωτες οφειλές επίσημα και το μόνο που να μας νοιάζει είναι πόσα λεφτά παίρνει ο Οσμάν σαν τους νεόπλουτους. Κρίμα πόλυ γιατί έτσι δεν πήγαμε πέρσυ πουθενά και όλη η τοξικότητα πιο πολύ μακριά σε κρατάει παρά σε φέρνει κοντά.

prist64 · 11/07/2026, 14:55σας ζηλευω ρε εραστες της σπυριαρας
αν ερθει και ο μαυρουκος που επαιζε στο Αριζονα(παλια)
και καρφωνει με τ΄αρχιδι@,οπως λεγαμε οι εχοντες και καποια ηλικια
δεν σας πιανει κανεις

😐
Developer4 · 11/07/2026, 15:04OIKODOMOS · 11/07/2026, 14:53Εγώ παίδες να είμαι ειλικρινής δεν με αφήνω το όλο κλίμα να χαρώ μια τεράστια μεταγραφή με τις συνθήκες που γίνεται. Πείτε με Σαββιδικο ή όπως θέλετε αλλά δεν πρόκειται φέτος να δώσω ούτε ευρώ για το μπάσκετ. Δεν είναι σωστά πράγματα αυτά που βλέπουμε κάθε κίνηση μεγάλη που γίνεται να προσπαθούν τρολλακια να πουν για την ΠΑΕ, να υπάρχει μια έχθρα ανάμεσα μας και δύο στρατόπεδα, να βγαίνει ο ΑΣ να λέει για απλήρωτες οφειλές επίσημα και το μόνο που να μας νοιάζει είναι πόσα λεφτά παίρνει ο Οσμάν σαν τους νεόπλουτους. Κρίμα πόλυ γιατί έτσι δεν πήγαμε πέρσυ πουθενά και όλη η τοξικότητα πιο πολύ μακριά σε κρατάει παρά σε φέρνει κοντά.
Αδερφέ σορυ κιόλας, αλλά λίγο μας ενδιαφέρει αν και πόσο χάρηκες...
Εγώ το 2014 που βρέθηκα στη Γενεύη, το πρώτο αξιοθέατο που πήγα να δω ήταν το Πατινουάρ και όταν βρέθηκα απ'εξω δάκρυα κύλησαν και ευχηθηκα με όλη μου την καρδιά να ξαναζήσουμε εκείνες τις μαγικές στιγμές που δεν πρόλαβα τότε, όντας μικρότερος...
Και φτάσαμε στο σήμερα να αρπάζουμε από ομάδα με 7 Ευρωλίγκες και 50-60 εκ μπάτζετ σχεδόν βασικό γρανάζι με 11 εκ κίνηση, να χτυπάμε ρεαλιστικά και με πιθανότητες παίκτες από τους από τους από κάτω και όχι μόνο και γενικότερα το ταβάνι να φαντάζει ο ουρανός...
Το τμήμα αγωνιστικά φαίνεται να είναι στα καλύτερά του, ας αφήσουμε τις αμπελοφιλοσφιες τα νερά και τους θερμοσίφωνες που μας ζαλισαν το ριπαπα και ας χαρούμε γιατί θέλω να πιστεύω ότι όχι πολύ μακριά σε κλειστό γήπεδο θα ξαναζήσουμε αυτά που γαλούχησαν γενιές και γενιές...
Πάμε ρε Π.Α.Ο.Κ.ΑΡΑ!!!!
Unpsofable78 · 11/07/2026, 15:38Αυτός που καρφώνει με τα @@ και ξεκίνησε από Αριζόνα είναι ο Ααρον Γκόρντον.
Αλλά δεν είναι μαυρουκος. Είναι μιγάς