Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · πριν 5 ώρ.
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · πριν 5 ώρ.
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · πριν 5 ώρ.
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · πριν 5 ώρ.
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · πριν 5 ώρ.
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · πριν 5 ώρ.
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 13 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 13 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 13 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 13 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 13 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · χθες 22:08

Montrealiotis · 11/07/2026, 01:36Αλλά εγώ αναρωτιέμαι, αν ο Μυστακίδης δεν τα βρει με τον ΑΣ και πάρει την ομάδα από το παλατάκι και δεν τα βρει για το σήμα και το όνομα.
Αυτη η ομάδα θα ειναι ο ΠΑΟΚ;
nothu · 11/07/2026, 10:34Τι αλλο να γραψει ? Ειναι αυτος και αλλοι 10 που το μονο που τους νοιαζει ειναι να κραξουν οι μισοι τον Ιβαν και οι αλλοι μισοι τον Τελη.

paokpantou · 11/07/2026, 12:34Παιχταράς ο Οσμαν !!
Έρχεται και άλλος Παιχταράς νομίζω σύντομα !!
Επίσης μην απορήσετε αν έρθει και ο Τολιο και ο Ντορσει !!!

TylerDurden · 11/07/2026, 11:58ΚΩΣΤΑΣ2019 · 11/07/2026, 09:47Αν θυμάμαι καλά, στο σχήμα που ενδιαφέρεται για το λιμάνι συμμετέχει και τουρκική εταιρεία.
Συμπτώσεις.
Μου κέντρισε το ενδιαφέρον αυτό το σχόλιο και το έψαξα λίγο παραπάνω.
Υπάρχει αρκετό ψωμί στην υπόθεση.
Ο Osman λοιπόν, επιλέχθηκε στην 31η θέση του draft του NBA, στο οποίο έπαιξε για 7 σεζόν, και στην τελευταία του είχε 0,5 κλεψίματα ανά παιχνίδι.
Μάντεψε πόσο έκλεισε η μετοχή του ΟΛΘ την Παρασκευή..
Hayate · 11/07/2026, 08:05Dimg5 · 11/07/2026, 04:58Σουριναμέζος · 10/07/2026, 23:12Όλα αυτά ο Ναζ Μήτρου Λονγκ τα έχει σε υψηλότερο επίπεδο. Ακραίο το hypeαρισμα που έχει πέσει για τον συγκεκριμένο επειδή έβαλε 2-3 viral buzzer beater όταν έπαιζε στον Άρη.
Εχασες επεισοδια φετινα φιλε, ηταν εξαιρετικος
Ναζ Μήτρου Λονγκ δέκα φορές πιο πλήρης παίχτης και με μεγαλύτερη και καλύτερη πορεία από τον Τολιοπουλο.Δεν έχασε κανένας επεισόδια.Και το λέω παρότι φαίνεται ότι θα έρθει σε εμάς.
Metagrafakias · 11/07/2026, 12:43Τωρα αφηστε μας να γλεντησουμε...
Μαθαινω οτι ο Ντορσει δεν τα βρισκει με γαυρο και ζηταει 3εκ τον χρονο ενα ποσο που δεν ειναι διατεθιμενοι να του δωσουν...
Μηπως να αφησουμε Τολιοπουλο και να κοιταξουμε Ντορσει λεω εγω???
WestBlock4 · 11/07/2026, 12:50και γώ θα προτιμούσα Ντορσει αλλά και ο Τόλιο καλός είναι για πάγκοMetagrafakias · 11/07/2026, 12:43Τωρα αφηστε μας να γλεντησουμε...
Μαθαινω οτι ο Ντορσει δεν τα βρισκει με γαυρο και ζηταει 3εκ τον χρονο ενα ποσο που δεν ειναι διατεθιμενοι να του δωσουν...
Μηπως να αφησουμε Τολιοπουλο και να κοιταξουμε Ντορσει λεω εγω???
Θελει να ισοφαρίσει τα λεφτα του φουρνιε. Άποψη μου δεν τα αξίζει αυτα τα λεφτα