Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 4 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 4 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 4 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 4 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 4 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΜόλντεΓυναίκες · πριν 18 ώρ.
Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚΓυναίκες · πριν 18 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - Ζαφειράκης ΝάουσαςΠρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.
Εμφατική νίκη ψυχολογίας!Πρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.
Βαριά ήττα σε ένα δυνατό τεστΠρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.
Γκρέι: «Έχει δίκιο ο κόουτς, πρέπει να είμαι πιο σταθερός»Πρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.Equalizer · 09/06/2026, 10:023. Στο επίπεδο που είμαστε τώρα, εμένα ο Ομορουγι δεν με χαλάει. Καλό σώμα, αλτικος, δίνει λύσεις.

Metagrafakias · 09/06/2026, 00:03Φαγωθηκατε με το stretch 5αρι που εχει σουτ εστω απο μεση αποσταση...
Ας δουμε τον πρωταθλητη Ευρωπης Ολυμπιακο...
4 5αρια ΜΙλουτινοφ,Χολ,Ταιρικ,Φαλ...
ΚΑΝΕΙΣ δεν εχει σουτ μεσης αποστασης ΚΑΝΕΙΣ..
Ελιππεστατο το ροστερ του γαβρου οποτε...
Να δουμε του Παναθηναικου με τα 2 5αρια???
Λεσορτ και Φαριντ γελαει ο κοσμος,δεν σουταρουν καν....
Αντε ας δουμε και της Ρεαλ...
Ταβαρεζ,Γιουρτσεβεν και Λεν...Δεν σουταρουν ουτε με αιτητηση...
Αλλα ο ΠΑΟΚ εχει τρομερες ελλειψεις στο ροστερ του γιατι απο τα 4 5αρια του σουταρει απο μεση αποσταση μονο ο Μουρ...

Equalizer · 09/06/2026, 10:021. Μόνο εγώ έχω την εντύπωση ότι η κατάσταση με τις μεταγραφές του μπασκετικού ΠΑΟΚ μοιάζει λες και μπήκε νεοπλουτη κυρία με απεριόριστη πιστωτική στο Παρίσι και κυνηγαει ότι βρει; Δεν νομίζω ότι είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Βεβαίως το τι θα γίνει στην πράξη μετράει, πρέπει όμως να ρεγουλαριστει λίγο από την ίδια την ομάδα το τι επικοινωνούμε και τι διακινείται
2. Είναι εντυπωσιακό, σε ευρύτερο επίπεδο στο άθλημα, το πόσο περίπλοκες έχουν γίνει οι συζητήσεις για τακτικές και τα συστήματα και οι αναλύσεις ομάδων και παικτών, την ώρα που στο παρκέ βλέπουμε εντελώς μέτρια και επιφανειακά πραγματα από όλες τις ομάδες. Ξεμπαρκα σουτ απ τη σέντρα, αμπαλα πενταρια, ανούσιες επιθέσεις.
3. Στο επίπεδο που είμαστε τώρα, εμένα ο Ομορουγι δεν με χαλάει. Καλό σώμα, αλτικος, δίνει λύσεις.
GianD · 08/06/2026, 23:11Ξεχνάτε τον Χουγκαζ παιδιά
Εδώ ακόμα δεν είχε έρθει και πήρε μόνος του το ματς στον Πανιώνιο
Και έχει αξιόπιστο σουτ
Απλά φέτος στάθηκε άτυχος με τον τραυματισμό στο περιστέρι
paok-porter1337 · 09/06/2026, 10:43Equalizer · 09/06/2026, 10:023. Στο επίπεδο που είμαστε τώρα, εμένα ο Ομορουγι δεν με χαλάει. Καλό σώμα, αλτικος, δίνει λύσεις.
Αντε παλι καλα λογια απο Equalizer ..Ρε συ μηπως σε χακαρανε?
paok-porter1337 · 09/06/2026, 10:43Equalizer · 09/06/2026, 10:023. Στο επίπεδο που είμαστε τώρα, εμένα ο Ομορουγι δεν με χαλάει. Καλό σώμα, αλτικος, δίνει λύσεις.
Αντε παλι καλα λογια απο Equalizer ..Ρε συ μηπως σε χακαρανε?
xpek20 · 09/06/2026, 12:33Αυτός έχει φαγωθεί ότι η Μπεσίκτας έχει προτεραιότητα από εμάς
https://x.com/arbarkas/status/2064264202517151756?s=20