Το μεγαλο ντερμπι κορυφης της Greek Basketball League θα διεξαχθει την Κυριακη στο φλεγομενο PAOK Sports Arena οπου ακομη και σημερα μπορει να γινει επισημο το sold-out. 8000 και πλεον οπαδοι θα σμπρωξουμε την ομαδα στην διεκδικηση ενος αγωνα που τα τελευταια χρονια φανταζει απαγορευμενος. Ειδικα με τον συγκεκριμενο αντιπαλο, καθως παραδοσιακα χτυπαμε (εως και νικαμε) τον ετερο βρυκολακα εκ χαβουζας του ελληνικου μπασκετ.
Ο γαυρος - ή πιο απλα απογονος του στολου - παιζει αυριο το βραδυ στο ΣΕΦ με την Παρι, μετα το καζο με την Αρμανι. Σε λιγοτερο απο 40 ωρες ερχεται στην Θεσσαλονικη για να συναντησει μια εχθρικη και ακρως καυτη ατμοσφαιρα.
Στην χθεσινη τελευταια φαση του αγωνα ειδα τον Μελβιν να πεφτει κατω, σαν ενα μικρο διαστρεμα στην ποδοκνημικη μου φανηκε, πραγματικα ευχομαι να μην ειναι τιποτα.
Τα λογια ειναι λιγα, ο λαος εδωσε εντολη με συνθημα που πιστευε μετα απο πολυ πολυ καιρο: ΜΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ Π^*%ΣΤΗ ΤΟΝ ολυμπιακο!















. ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ 