Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · μόλις τώρα
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · πριν 13′
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · πριν 17′
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · πριν 19′
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · πριν 20′
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · πριν 22′
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 8 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 8 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 8 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 8 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 8 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 22 ώρ.

PAOK LARISSA · 05/04/2026, 20:57Το πρωταθλημα των 100 χρονων, που ειναι με το πιο αδυναμο ποκ εσυ το εχασες με τις εμμονες σου. .-
theo86 · 05/04/2026, 21:13Είμαι διατεθειμένος να ζήσω κ να πεθάνω με ραζβαν στον πάγκο του ΠΑΟΚ.
Πιστεύω πως έχεις ευθύνη για το σημερινό αν κ η δικαιολογία που έχεις είναι τεράστια.
Αλλά δεν καταλαβαίνω πως δεν ξεκίνησες με Μεξικανό κ Γιακουμάκη…
Αυτοί που δεν έχουν δικαιολογία είναι οι παίκτες που θα έπρεπε να τρώνε σίδερα για να σου αφιερώσουν αυτή τη νίκη σήμερα.
Ξαναλέω… μαζί σου ραζβαν!!
Θα βρεις την άκρη και φέτος
George Best4 · 05/04/2026, 21:21theo86 · 05/04/2026, 21:13Είμαι διατεθειμένος να ζήσω κ να πεθάνω με ραζβαν στον πάγκο του ΠΑΟΚ.
Πιστεύω πως έχεις ευθύνη για το σημερινό αν κ η δικαιολογία που έχεις είναι τεράστια.
Αυτοί που δεν έχουν δικαιολογία είναι οι παίκτες που θα έπρεπε να τρώνε σίδερα για να σου αφιερώσουν αυτή τη νίκη σήμερα.
Αφού δεν το καταλαβαίνεις θα στο εξηγήσω εγώ.
Ο Σαντσεθ ήταν από ταξίδι με μια προπόνηση.
Που ξέρεις αν μπορούσε να παίξει σε όλο το ματς?
Λες ξαφνικά ο Ραζβαν να έβγαλε από τη ναφθαλίνη τον τελειωμένο Σαστρε? Έτσι να του ήρθε?
Λες να μπορούσε να βγάλει 90λεπτο ο Γιακουμάκης και να μη τον έβαλε?
Είμαστε σε θέση πιστεύεις να ρισκάρουμε τραυματισμούς?
Το ίδιο και για τον Χατσιδη. Όλοι ξέρουμε ότι ο Πέλκας δε θα προσέφερε του πιθανότατα. Ο Χατσιδης παίζει στα κόκκινα τόσο καιρό. Αμφίβολος ήταν για σήμερα με ενοχλησεις.
theo86 · 05/04/2026, 21:29George Best4 · 05/04/2026, 21:21theo86 · 05/04/2026, 21:13Είμαι διατεθειμένος να ζήσω κ να πεθάνω με ραζβαν στον πάγκο του ΠΑΟΚ.
Αφού δεν το καταλαβαίνεις θα στο εξηγήσω εγώ.
Ο Σαντσεθ ήταν από ταξίδι με μια προπόνηση.
Που ξέρεις αν μπορούσε να παίξει σε όλο το ματς?
Λες ξαφνικά ο Ραζβαν να έβγαλε από τη ναφθαλίνη τον τελειωμένο Σαστρε? Έτσι να του ήρθε?
Λες να μπορούσε να βγάλει 90λεπτο ο Γιακουμάκης και να μη τον έβαλε?
Είμαστε σε θέση πιστεύεις να ρισκάρουμε τραυματισμούς?
Το ίδιο και για τον Χατσιδη. Όλοι ξέρουμε ότι ο Πέλκας δε θα προσέφερε του πιθανότατα. Ο Χατσιδης παίζει στα κόκκινα τόσο καιρό. Αμφίβολος ήταν για σήμερα με ενοχλησεις.
Best Για τον Μεξικανό ήταν μονόδρομος να ξεκινήσει…
Δεν υπήρχε εναλλακτική. Τον σαστρε τον κάψανε με τη μη χρησιμοποίηση του
Ο πινεδα αντίστοιχα, που είναι όλη η χάρτινη, ξεκίνησε σήμερα.
Στα υπόλοιπα συμφωνώ…
Ξαναλέω είμαι με τον ραζβαν… απλά εκφράζω την άποψη μου αλλά πραγματικά πιστεύω πως ο κοουτς κάνει αυτό που θεωρεί καλύτερο.