Δηλαδη ρε μάγκες για να καταλάβω , πας αγοράζεις ενα μαγαζί κ πληρώνεις τς χρέη πριν παρεις το μαγαζί??
Μαλλον καποιοι μας περνάνε για χαζους

Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · πριν 5 ώρ.
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · πριν 5 ώρ.
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · πριν 5 ώρ.
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · πριν 5 ώρ.
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · πριν 5 ώρ.
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · πριν 5 ώρ.
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 13 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 13 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 13 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 13 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 13 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · χθες 22:08Συνδέσου για να απαντήσεις σε αυτό το νήμα.
WestBlock4 · 22/11/2025, 15:32Δηλαδη ρε μάγκες για να καταλάβω , πας αγοράζεις ενα μαγαζί κ πληρώνεις τς χρέη πριν παρεις το μαγαζί??

ΑΜΠΑΛΑΕΑ · 22/11/2025, 15:26Mitsospaoki4 · 22/11/2025, 15:18Εσύ μάλλον κατάλαβες λάθος.
Τόσο καιρό αυτό δεν ακούγαμε πως πρώτα γίνεται η μετάβαση και μετά η εξόφληση;
Προφανώς δεν γίνεται να γίνει το αντίστροφο, πουθενά δεν έχει γίνει.
Επίσης λέει ότι αυτό συμφωνήθηκε εξ αρχής, άρα από πλευράς Τέλη δεν άλλαξε κάτι.
Το τι κατάλαβα εγώ δεν έχει σημασία. Ούτε το τι κατάλαβες εσύ.
Η διαφωνία είναι ξεκάθαρη. Το τι ακούγαμε δεν είναι χαρτιά.
Ο Χατζόπουλος και η ΚΑΕ, είπαν ποια είναι η συμφωνία.
Εκτός αν εμπιστεύεσαι πιο πολύ τον Μυστακίδη.
Άλλο τι καταλάβαμε, άλλο τι θέλει ο καθένας και άλλο το τι πιστεύει ο καθένας.
Αν πιστεύεις ότι η ανακοίνωση της ΚΑΕ συμφωνεί
με την ανακοίνωση του Μυστακίδη σου λέω να τις ξαναδιαβάσει.
Αυτά και τέλος από εμένα.
Απλά για να ξέρουμε τι λέμε και τι ανακοινώθηκε.
Το τι θέλει ο καθένας μας και ποιον πιστεύει και
υποστηρίζει είναι άλλο θέμα.
magdy · 22/11/2025, 15:37Έχουμε διαβεβαιώσει τους πωλητές και ρητώς διασφαλίζουμε με την παρούσα αλληλογραφία ότι, όταν και αν αναλάβουμε τον έλεγχο της ΚΑΕ, θα πληρώσουμε όλες τις ΝΟΜΙΜΕΣ υποχρεώσεις.
Δικη μου ερμηνεία:
«Οταν και αν αναλαβουμε» σας απειλω αμεσα οτι αν δεν το κανετε οπως θελω δεν θα αναλαβω
«ΝΟΜΙΜΕΣ» κεφαλαια : δεν αναγνωριζω καποιες υποχρεώσεις οποτε θε πληρωσω οτι ειναι ειναι νομιμο κατα την αποψη μου ή κατα την κοινη πρακτικη.
Αρα: εχουμε δρομο ακομη….
Jim_Chatz · 22/11/2025, 15:26Συνεχίστε έτσι, και το αυριανό sold out πολύ σύντομα θα γυρίσει boomerang
magdy · 22/11/2025, 15:37Έχουμε διαβεβαιώσει τους πωλητές και ρητώς διασφαλίζουμε με την παρούσα αλληλογραφία ότι, όταν και αν αναλάβουμε τον έλεγχο της ΚΑΕ, θα πληρώσουμε όλες τις ΝΟΜΙΜΕΣ υποχρεώσεις.
Δικη μου ερμηνεία:
«Οταν και αν αναλαβουμε» σας απειλω αμεσα οτι αν δεν το κανετε οπως θελω δεν θα αναλαβω
«ΝΟΜΙΜΕΣ» κεφαλαια : δεν αναγνωριζω καποιες υποχρεώσεις οποτε θε πληρωσω οτι ειναι ειναι νομιμο κατα την αποψη μου ή κατα την κοινη πρακτικη.
Αρα: εχουμε δρομο ακομη….
dragon · 22/11/2025, 15:40Jim_Chatz · 22/11/2025, 15:26Συνεχίστε έτσι, και το αυριανό sold out πολύ σύντομα θα γυρίσει boomerang
Δλδ?
Jim_Chatz · 22/11/2025, 15:39Ή αλλιώς «νομιμες» ο,τι έχει γραφτεί στον οικονομικό έλεγχο.
Τελειώνετε, η υπομονή εξαντλείται και συγγνώμη κιόλας, το ποτάμι πίσω δεν γυρίζει
Dimitris_L4 · 22/11/2025, 15:38WestBlock4 · 22/11/2025, 15:32Δηλαδη ρε μάγκες για να καταλάβω , πας αγοράζεις ενα μαγαζί κ πληρώνεις τς χρέη πριν παρεις το μαγαζί??
Αρα μας κοροιδευει ο Χατζοπουλος??
Ιάσονας · 22/11/2025, 15:44Jim_Chatz · 22/11/2025, 15:39Ή αλλιώς «νομιμες» ο,τι έχει γραφτεί στον οικονομικό έλεγχο.
Τελειώνετε, η υπομονή εξαντλείται και συγγνώμη κιόλας, το ποτάμι πίσω δεν γυρίζει
Αυτό αναφέρεται στον Χατζόπουλο ας πούμε?