Dimitris_L4 · 31/08/2025, 10:40joshua · 31/08/2025, 10:36@Dimitris_L4 αυτοι που ξερεις παιζουν και εξτρεμ?
Οχι φιλε..
ειναι ανεξαρτητη με τν υποθεση Τσαλοφ..
Λαθος παραθεση ε?

Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · πριν 5 ώρ.
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · πριν 6 ώρ.
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · πριν 6 ώρ.
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · πριν 6 ώρ.
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · πριν 6 ώρ.
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · πριν 6 ώρ.
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 14 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 14 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 14 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 14 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 14 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · χθες 22:08Dimitris_L4 · 31/08/2025, 10:40joshua · 31/08/2025, 10:36@Dimitris_L4 αυτοι που ξερεις παιζουν και εξτρεμ?
Οχι φιλε..
joshua · 31/08/2025, 10:42Dimitris_L4 · 31/08/2025, 10:40joshua · 31/08/2025, 10:36@Dimitris_L4 αυτοι που ξερεις παιζουν και εξτρεμ?
Οχι φιλε..
Λαθος παραθεση ε?
;WestBlock4 · 31/08/2025, 10:42Εγω θα πρότεινα να πάρουμε ολοι μια παστουλα να γλυκάθουμε γιστι καλες οι φήμες κ τα θελω αλλα επειδη κοβω να μην έρχεται τπτ αλλο μην εχουμε εδω κατάρες κ αφορισμούς μετα.
WestBlock4 · 31/08/2025, 10:42Εγω θα πρότεινα να πάρουμε ολοι μια παστουλα να γλυκάθουμε γιστι καλες οι φήμες κ τα θελω αλλα επειδη κοβω να μην έρχεται τπτ αλλο μην εχουμε εδω κατάρες κ αφορισμούς μετα.
makispaspartou · 31/08/2025, 10:06Dimitris_L4 · 31/08/2025, 09:59Κοιταξτε παιδια, ουτε παπα εχω πουλησει ποτε , ουτε τπτ..με τν σουρμε παλιοτερα εχουμε μιλησει αρκετες φορες, ξερει καποια πραγματα...θα μιλησω μαζι του να του πω τι κ πως κ αν θελει , μπορω να μιλησω με ονοματα κ τι λεφτα δινουμε εκει που ασχολουμαστε...προς το παρον για να υπαρχει τετοια σιγη κ απο ΠΑΕ , ε δν ειμαι μ@λ@κ@ς να ερθω να σκασω τα ονοματα..Σεβομαι την ομαδα πρωτιστως που προσπαθει να φερει φορ..οι εποχες ειναι περιεργες..
Παντως καλα ειχε πει ο παπας...ο χοντρος ξερει...
Χοντρό εννοεί τον στιχουργό;;
George Best4 · 31/08/2025, 10:31Αν έρθει φορ δε θα έρθει για 1ο, αλλά σαν κάποιος που θα μοιράζεται τη θέση με Γιακουμάκη. Ο άλλος ήρθε με τις διαβεβαιώσεις ότι θα παίζει λόγω Μουντιάλ. Δε νομίζω να φέρουμε κάποιο όνομα που θα του πάρει την θέση, δεν ξέρω τι ονόματα μπορούμε να φέρουμε αν δεν θέλουμε να πληρώσουμε υπεραξία από τη μια σε συμβόλαιο και δεν θα έχει θέση βασικού.
Τα φορ που αναφέρετε είναι εκτός τόπου και χρόνου, θα θέλουν 2+ συμβόλαιο και αυτο το συμβόλαιο το δώσαμε.
George Best4 · 31/08/2025, 10:31Αν έρθει φορ δε θα έρθει για 1ο, αλλά σαν κάποιος που θα μοιράζεται τη θέση με Γιακουμάκη. Ο άλλος ήρθε με τις διαβεβαιώσεις ότι θα παίζει λόγω Μουντιάλ. Δε νομίζω να φέρουμε κάποιο όνομα που θα του πάρει την θέση, δεν ξέρω τι ονόματα μπορούμε να φέρουμε αν δεν θέλουμε να πληρώσουμε υπεραξία από τη μια σε συμβόλαιο και δεν θα έχει θέση βασικού.
Τα φορ που αναφέρετε είναι εκτός τόπου και χρόνου, θα θέλουν 2+ συμβόλαιο και αυτο το συμβόλαιο το δώσαμε.
nunies4 · 31/08/2025, 10:46Ρε εσεις αφηστε τον. Καλα κανει. Εστω και αν αυτα μανατζερικα κυκλοφορουν και τα ξερουν ολοι γιατι να το εχει βαρος οτι το ειπε εδω μεσα;
Εξαλλου μην κρυβομαστε πισω απο το δακτυλο μας. Ο φορ για τον οποιον θα πηγαιναμε αεροδρομιο ενας ειναι. Και ειδικα οταν μιλαμε για εμπλοκη Γιωργη
nunies4 · 31/08/2025, 10:48WestBlock4 · 31/08/2025, 10:42Εγω θα πρότεινα να πάρουμε ολοι μια παστουλα να γλυκάθουμε γιστι καλες οι φήμες κ τα θελω αλλα επειδη κοβω να μην έρχεται τπτ αλλο μην εχουμε εδω κατάρες κ αφορισμούς μετα.
Εγω ειμαι οκ και με το κατι αλλο. Πιο πολυ με τρομαζει το να μεινουμε με Τσαλοφ γιατι αυτη η εντονη κινητικοτητα για φορ δειχνει οτι στην ομαδα δεν τον πιστευουν.