Εγώ ένα πράγμα δεν καταλαβαίνω.
Αν εγώ έχω μια επιχείρηση εκατομμυρίων στην Γερμανία και 5+ χρόνια ασκώ διοίκηση από την Ελλάδα, τους καλύτερους υπαλλήλους και ανθρώπους να έχει μέσα η εταιρεία μου, δεν πιστεύετε ότι θα εμφανιστούν προβλήματα, σπιουνοι κτλ. Θα λειτουργεί ιδανικά?
Πόσο μάλλον όταν δεν έχει στηθεί και σωστά δομικά, πόσο μάλλον όταν δε μπορώ και να παρέμβω και σε μερικά πράγματα (ερασιτέχνης, μέλη κτλ), έγιναν απότομες αλλαγές με την ξαφνική φυγή μου το 2020, έφυγαν και άλλα στελέχη όπως ο Μάκης.
Νιώθω είναι λίγο φυσικό επομενο η κατάσταση που ζούμε ενός ιδιοκτήτη που απουσίαζε για 1000 λόγους. Και ενός συστήματος στην Ελλάδα - Δυτικού κόσμου που δεν τον θέλει.
Και μην αρχίσετε παλι ότι κράζω τον Ιβάν, υπερασπίζομαι τον ΑΣ και τον Τέλη και ένα κάρο βλακείες που αναπαράγετε οι συγκεκριμένοι 5-6 από το καλοκαίρι.
Θα πείτε μερικοί ήταν οι γιοι του εδώ...
Ε όσο κρύβονται πίσω από την κουρτίνα, πίσω από τον πατέρα τους εγώ δε μπορώ να δεχτώ ότι είναι εδώ.
Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι η δεκαετία αυτή είναι η καλλιτερη τού ΠΑΟΚ με λάθη φυσικά αλλά η συνολική εικόνα είναι απόλυτα θετική,και μην πετάμε την μπάλα στην κερκίδα η αθλιότητα του ΑΣ κρίνεται έδιωξε όλους τούς άξιους και μείναμε με τους φούρναρη δες καί τον Κατσαρή πίσω από την κουρτίνα.....
Δεν είναι μια απλή ανακοίνωση. Είναι η στιγμή που οι μάσκες πέφτουν και η αλήθεια εμφανίζεται με έναν τρόπο που κανένας δημοσιογράφος και κανένας παράγοντας δεν θα έκανε.
Είναι η στιγμή που επιβεβαιώνεται και καταδικάζεται όλη η μεθόδευση που συζητάμε τόσο καιρό εμείς, "οι προσωπολάτρες".
Η αποκάλυψη ότι ο ίδιος ο πρόεδρος του Α.Σ. αποκαλούσε τον Μυστακίδη "κυβερνητικό" και έλεγε "δεν του δίνω ούτε το σάλιο μου", και λίγες μέρες μετά υπέγραφε μνημόνιο μαζί του, δεν είναι απλώς μια αντίφαση, είναι η απόδειξη ότι δεν υπάρχει καμία αρχή και καμία ιδεολογία προς τον σύλλογο. Υπάρχει μόνο καιροσκοπισμός και προσωπικό συμφέρον.
Το ότι το μνημόνιο υπογράφηκε μέσα σε 24 ώρες, επιβεβαιώνει 100% ότι η όλη κίνηση ήταν προσχεδιασμένη και αδιαφανής. Δεν ήταν "λύση ανάγκης", ήταν κίνηση πραξικοπήματος.
Η φράση που φέρεται να ειπώθηκε, ότι "αν πάρει την υπογραφή του πίσω, ο κ. Μυστακίδης έχει τους τρόπους να τον κάνει να το μετανιώσει", είναι σημείο κλειδί. Ακόμα και με την προσπάθεια να το "μαζέψουν", η ουσία παραμένει.
Και μετά από όλα αυτά, η ανακοίνωση αποδεικνύει γιατί δεν πρόκειται για "προσωπολατρία", αναφερόμενοι στον Μυστακίδη και στον Σαββίδη.
Κλείνοντας, αυτή η ανακοίνωση τελειώνει το παιχνίδι για την πλευρά Α.Σ. - Μυστακίδη, τουλάχιστον όσον αφορά το γήπεδο.
Έχει αποκαθηλώσει ηθικά και πολιτικά την τωρινή διοίκηση του Α.Σ.. Έχει αποκαλύψει τις μεθοδεύσεις και τις απειλές και το κυριότερο, έχει θέσει τους κανόνες του παιχνιδιού από εδώ και πέρα, στέλνοντας μήνυμα σε όλους.
Το θέατρο έλαβε τέλος και ακόμα παραμένετε στις θέσεις σας, εσείς του Α.Σ.;
Γερασίμου · 05/10/2025, 12:05Ο ρόλος του ΚυρΚυρ με την "περίεργη" κατά την άποψή μου δήλωση που έκανε στην γενική συνέλευση της 2/6/25, διερευνήθηκε;
Εγώ ξέρω ότι όταν ζητούσε έξτρα λεφτά ο κατσαρης επικοινωνουσε απευθείας με Ιβάν, μην τα φορτώνουμε στον κυρ κυρ ..... τώρα γιατί όχι σε τόσο κρίσιμο θέμα?
Σωστη η ανακοινωση,τοσο σε περιεχομενο οσο και σε υφος,ΑΚΟΜΑ κ το χρονικο της.Ειναι ανακοινωση συσπειρωσης,να φανουν αληθειες,ακομα και σε περιπτωση κακου αποτελεσματος σημερα,να μη τα βαλει ο κοσμος κατα της ΠΑΕ (περι αγωνιστικου εχει ευθυνες προφανως).Ο κοσμος ειναι στα κοκκινα αυτη την στιγμη γιατι εχουν προηγηθει κ ολα αυτα για το γηπεδικο.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ βγηκαν οι συνδεσμοι,εστω κ συγκεκριμενοι,και ειπαν αυτα που λιγο πολυ γνωριζαμε.Περιμενω κ απο τους υπολοιπους τωρα στο ιδιο υφος,ολοι ενωμενοι απεναντι σε Δ.Σ. ντροπη για τον συλλογο.
"Οταν η κοιλια είναι αδεια, το μυαλο δεν μπορει να σκεφτει καθαρα." Καγκεμαρου Ιγκανιος
Τρομερο ποσο διαφορετικες αποψεις εχει το forum με τα αλλα social media (Twitter πρωτο αλλα και τα αλλα δεν πανε πισω).
Σε περιπτωση ηττας φοβαμαι μην εχουμε θεματα... Δεν θα ειναι λιγα τα ματς πλεον
warmeater · 05/10/2025, 11:38Το εχω γραψει πολλες φορες εδω
Η 'διχονοια" δεν ειναι βασικα στο διπολο ΙΒΑΝ-Τελαρος
Αλλα αν επικροτει η οχι καποιος τους χειρισμούς του ΑΣ
Ολο αυτο το σκηνικο εχει "σκηνοθετη" και ειναι ο ΑΣ
Το "διχαστικο" ερωτημα ειναι
εγκρινεις
η δεν εγκρινεις
τις πρακτικες του ΑΣ
Συμφωνώ με την προσέγγισή σου γιατί ακουμπάει την πραγματικότητα.
Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η διχόνοια υπάρχει και πριν το καλοκαίρι, όποιος πει το αντίθετο θα είναι ψεύτης.
Οι επιτυχίες πάντα καλύπτουν τα πάντα, όταν δεν έρχονται οι αντίθετες φωνές ακούγονται περισσότερο και πυκνώνουν με γεωμετρική πρόοδο.
Ήρθαμε σκαστοί από την κλινική
ΠΑΟΚάρα μου δε το ξέρουν οι γιατροί
διάβασα την ανακοίνωση.
Διαφωνώ με την προσέγγιση της ''λάθος ημέρας''.
Ίσα-ίσα, σήμερα, αν πάει να ξεκινήσει οτιδήποτε που θα βλάψει την ομάδα, θα γνωρίζει και ο τελευταίος φίλαθλος που θα βρεθεί στο γήπεδο,
ποιοι και γιατί πολεμούν τον ΠΑΟΚ.
Πολύ σωστό timing, ας τολμήσουν σήμερα οι μητσοτακικοί να ξεκινήσουν κάνα ''περίεργο'' σύνθημα, και θα φάνε όχι απλά γιούχες αλλά και μπινελίκι.
Έχουμε κάποια επίσημη απάντηση από τους υποστηριχτές των Κατσαρή-Μυστακίδη, όπως πχ η Θ4?