Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · πριν 5 ώρ.
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · πριν 6 ώρ.
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · πριν 6 ώρ.
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · πριν 6 ώρ.
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · πριν 6 ώρ.
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · πριν 6 ώρ.
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 14 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 14 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 14 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 14 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 14 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · χθες 22:08

hariskastoria · 19/08/2025, 21:26Ποσα εδωσε η χαρτινη για τον πινεδα? Ποσα ο γαυρος για το Εσε? Για τον Τσικινιο? Ο βαζελος για τον Τσιριβεγια? το σκουλίκι για τον Μοντσου?
Εκτος αν θελεις να μ πεις πως ο Ζαφειρης ειναι κατα πολυ καλυτερος απο.ολους αυτους.
Και στην τελικη δεν ειναι δικη μου δουλεια...
Η ομαδα εχει σημαντικα κενα και η δουλεια της διοικησης ειναι να αξιοποιησει το διαθεσιμο μπατζετ με στοχο να πετυχει συνολικα εξαιρετικα αποτελεσματα σε καθε επιλογη. Αν ειναι να ρθει ο Ζαφειρης και τελικα να.αποδειχθουν λιγοι οι 4 χαφ τι να το κανω? Φανταζεσαι να παιξεις κανα ευρωπαϊκό σημαντικο ματς με κεντρο Ζαφειρη Οζντοεφ και μονη αλλαγη Τσοπουρογλου?
Εγω λοιπον γουσταρα οταν ακουσα οτι οαμε για ζαφειρη γτ η διαρροη ελεγε οτι θα παμε και για 2ο χαφ προτζεκτ κλπ. Τωρα π μας τελειωσε το 2ο χαφ και πάμε μονο για Ζαφειρη δεν με τρελαινει σαν ιδεα ειδικα εφοσον δεν κλεινει αμεσα και θέτει σε κινδυνο ολο το μεταγραφικό σχεδιασμο.
hariskastoria · 19/08/2025, 21:26Ποσα εδωσε η χαρτινη για τον πινεδα? Ποσα ο γαυρος για το Εσε? Για τον Τσικινιο? Ο βαζελος για τον Τσιριβεγια? το σκουλίκι για τον Μοντσου?
Εκτος αν θελεις να μ πεις πως ο Ζαφειρης ειναι κατα πολυ καλυτερος απο.ολους αυτους.
Η ομαδα εχει σημαντικα κενα και η δουλεια της διοικησης ειναι να αξιοποιησει το διαθεσιμο μπατζετ με στοχο να πετυχει συνολικα εξαιρετικα αποτελεσματα σε καθε επιλογη. Αν ειναι να ρθει ο Ζαφειρης και τελικα να.αποδειχθουν λιγοι οι 4 χαφ τι να το κανω? Φανταζεσαι να παιξεις κανα ευρωπαϊκό σημαντικο ματς με κεντρο Ζαφειρη Οζντοεφ και μονη αλλαγη Τσοπουρογλου?
Εγω λοιπον γουσταρα οταν ακουσα οτι οαμε για ζαφειρη γτ η διαρροη ελεγε οτι θα παμε και για 2ο χαφ προτζεκτ κλπ. Τωρα π μας τελειωσε το 2ο χαφ και πάμε μονο για Ζαφειρη δεν με τρελαινει σαν ιδεα ειδικα εφοσον δεν κλεινει αμεσα και θέτει σε κινδυνο ολο το μεταγραφικό σχεδιασμο.

joshua · 19/08/2025, 21:01Αν αγορασεις ακινητο 1 μυριου δεν το αφηνεις μετα χωρις θερμανση και με χαλασμενα υδραυλικα...
burbu · 19/08/2025, 21:32hariskastoria · 19/08/2025, 21:26Ποσα εδωσε η χαρτινη για τον πινεδα? Ποσα ο γαυρος για το Εσε? Για τον Τσικινιο? Ο βαζελος για τον Τσιριβεγια? το σκουλίκι για τον Μοντσου?
Γιατί να παίξεις με οζντοεφ Ζαφείρη? Μάντυ και μειτε θα πάρουν άδεια?
Απ' όλους όσους ανέφερες προτιμώ Ζαφείρη μόνο ο εσε θα μου άρεσε σε εμάς
Luigi Vampa · 19/08/2025, 21:35Τσιριβεγια κ Μοντσου θα ηταν 4α χαφ στον ΠΑΟΚ όπως ειναι τωρα. Με Ζαφειρη, 5α
hariskastoria · 19/08/2025, 21:12joshua · 19/08/2025, 20:54Unpsofable78 · 19/08/2025, 20:31Οκ εγώ πάλι μέχρι τα ποσά τα οποία έφτασε η δεύτερη πρόταση μας τα θεωρώ νορμάλ με βάση το potential του παίκτη. Τα πιθανότατα περισσότερα θα είναι υπερβολή αλλά Ιβάν είναι αυτός. Θέλει να κάνει μία υπέρβαση και είναι αποφασισμενος
Και έχω και σιγουριά ότι δεν θα παίξουν ρόλο στην μεταγραφή του στόπερ. Η μεταγραφή Ζαφείρη αν και εφόσον ολοκληρωθεί είναι το έξτρα. Το δώρο του Ιβάν για τα 100 χρόνια. Έτσι νομίζω
Ηδη προφανως εχουν παιξει ρολο στις υπολοιπες κινησεις. Δεν θα ειχα κανενα προβλημα αν το αφεντικο τρελανοταν και ελεγε οτι απο τωρα και στο εξης αλλαζει η μεταγραφικη πολιτικη και τα ποσα για αγορες θα ανεβουν απο 3-4 στα 10,κατι που προφανως δεν θα γινει ποτε και ορθως δεν μπορει να γινει στην ελληνικη αγορα. Το να τρελαινομαι για εναν παικτη ενω η πολιτικη μου παραμενει η ιδια στις αλλες περιπτωσεις ιστορικα δεν πρεπει να εχει προηγουμενο. Δυσχαιρενει εκτος των αλλων και τη θεση μας σε μελλοντικες διαπραγματευσεις. Πως θα βγεις στην αγορα να παζαρευεις στα 3 μυρια το κατοσταρικο οταν εχεις δωσει 12 μυρια αλλου? Ειναι πραγματικα απιστευτο για μενα οτι αυτος ο ΠΑΟΚ και στα καλα του και στα κακα του μονιμως παει κοντρα στη λογικη. Θα παρω τον Ζαφειρη αλλα θα μεινω με 4 χαφ που δεν πολυταιριαζουν μαλιστα μεταξυ τους καθως δεν θα εχω δευτερο εξαροειδες,παιζει να μεινω με Τσαλοφ δευτερο φορ που εμφανως δεν εχει κολλησει με την ομαδα,τεταρτο στοπερ στη καλυτερη το ερωτηματικο Λοβρεν και θα βγω στους δρομους να πανηγυριζω...
Γιατι προφανως οι συμβουλοι του προεδρου αντι να του μεταφερουν την επιθυμια του κοινου για στροφη σε πιο ποδοσφαιρικη λογικη του ειπαν πως αυτο π λειπει απο τον λαο ειναι μια κινηση εντυπωσιασμου ακομη κι αν η συνεχεια μπορει να αποδειχθει καταστροφικη.
Εν τω μεταξυ με μπατζετ 12 μυρια φέρνεις 2 χαφαρες μςχρι 26-27 ετων που και μεταπωλητικη αξια θα εχουν και θα σου ανεβασουν το κεντρο σε αλλο επιπεδο. Τωρα πεσαμε με τα μουτρα στον Ζαφειρη... και άιντε να μην ερθει, θα ακολουθησει κραξιμο κλπ. Φανταζεσαι να ρθει και η επιδραστικοτητα του να μην ειναι αυτη που φανταζομαστε? Να αποδειχθει οτι δεν αρκουσε ενας Ζαφειρης? Τοτε και πιεση θα πεσει πανω του και η ζημια θα ειναι ακομη μεγαλυτερη.
Unpsofable78 · 19/08/2025, 21:41hariskastoria
Θα μιλήσεις εσύ για επίπεδο ε; Που το μόνο που κάνεις από την εγγραφή σου, είναι να γράφεις με υφακι χιλίων καρδιναλιων ανακρίβειες, ρίχνοντας δηλητήριο για οτιδήποτε έχει σχέση με τον ΠΑΟΚ του Ιβάν.
Η φάση είναι ότι εσύ και κάτι άλλοι έχετε την εντύπωση ότι απέναντι σας έχετε ηλιθιους και θα πείσετε.
Καλή συνέχεια. Όπως και είπα και σε κάποιους άλλους όπως εσύ, παράθεση σε δικά μου σχόλια δεν θέλω να κάνεις. Γράψε την άποψη σου χωρίς παραθέσεις. Ο μοναδικός λόγος που σου απάντησα ήταν η παράθεση που περιείχε δικό μου σχόλιο.Συνήθως ποστ σαν τα δικά σου τα προσπερνάω. Το ιδιο κάνε κι εσύ
sourmenetes · 19/08/2025, 21:43hariskastoria · 19/08/2025, 21:12joshua · 19/08/2025, 20:54Ηδη προφανως εχουν παιξει ρολο στις υπολοιπες κινησεις. Δεν θα ειχα κανενα προβλημα αν το αφεντικο τρελανοταν και ελεγε οτι απο τωρα και στο εξης αλλαζει η μεταγραφικη πολιτικη και τα ποσα για αγορες θα ανεβουν απο 3-4 στα 10,κατι που προφανως δεν θα γινει ποτε και ορθως δεν μπορει να γινει στην ελληνικη αγορα. Το να τρελαινομαι για εναν παικτη ενω η πολιτικη μου παραμενει η ιδια στις αλλες περιπτωσεις ιστορικα δεν πρεπει να εχει προηγουμενο. Δυσχαιρενει εκτος των αλλων και τη θεση μας σε μελλοντικες διαπραγματευσεις. Πως θα βγεις στην αγορα να παζαρευεις στα 3 μυρια το κατοσταρικο οταν εχεις δωσει 12 μυρια αλλου? Ειναι πραγματικα απιστευτο για μενα οτι αυτος ο ΠΑΟΚ και στα καλα του και στα κακα του μονιμως παει κοντρα στη λογικη. Θα παρω τον Ζαφειρη αλλα θα μεινω με 4 χαφ που δεν πολυταιριαζουν μαλιστα μεταξυ τους καθως δεν θα εχω δευτερο εξαροειδες,παιζει να μεινω με Τσαλοφ δευτερο φορ που εμφανως δεν εχει κολλησει με την ομαδα,τεταρτο στοπερ στη καλυτερη το ερωτηματικο Λοβρεν και θα βγω στους δρομους να πανηγυριζω...
Γιατι προφανως οι συμβουλοι του προεδρου αντι να του μεταφερουν την επιθυμια του κοινου για στροφη σε πιο ποδοσφαιρικη λογικη του ειπαν πως αυτο π λειπει απο τον λαο ειναι μια κινηση εντυπωσιασμου ακομη κι αν η συνεχεια μπορει να αποδειχθει καταστροφικη.
Εν τω μεταξυ με μπατζετ 12 μυρια φέρνεις 2 χαφαρες μςχρι 26-27 ετων που και μεταπωλητικη αξια θα εχουν και θα σου ανεβασουν το κεντρο σε αλλο επιπεδο. Τωρα πεσαμε με τα μουτρα στον Ζαφειρη... και άιντε να μην ερθει, θα ακολουθησει κραξιμο κλπ. Φανταζεσαι να ρθει και η επιδραστικοτητα του να μην ειναι αυτη που φανταζομαστε? Να αποδειχθει οτι δεν αρκουσε ενας Ζαφειρης? Τοτε και πιεση θα πεσει πανω του και η ζημια θα ειναι ακομη μεγαλυτερη.
Οι σύμβουλοι του είπαν για κίνηση εντυπωσιασμου!
Ποιοι άραγε είναι οι σύμβουλοι;; αυτοί που πριν λίγο είπες ότι αυτών για να περάσει η άποψη τους θα περάσει πάνω από 6μηνο;;
Να φέρει 2 26-27ρηδες με 4 εκ. Ευρω
Το. Πες το ξαναπές.
Υπάρχει κάτι που γίνεται στα μέτρα που θες;
Δε θα λέμε 100 φορές τα ίδια πράγματα για να βγεις εσύ από πάνω.
Στο πα και στο προηγούμενο ποστ.