Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 6 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 6 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 6 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 6 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 6 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 20 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΜόλντεΓυναίκες · πριν 20 ώρ.
Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚΓυναίκες · πριν 20 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - Ζαφειράκης ΝάουσαςΠρωτάθλημα · πριν 20 ώρ.
Εμφατική νίκη ψυχολογίας!Πρωτάθλημα · πριν 20 ώρ.
Βαριά ήττα σε ένα δυνατό τεστΠρωτάθλημα · πριν 20 ώρ.
Γκρέι: «Έχει δίκιο ο κόουτς, πρέπει να είμαι πιο σταθερός»Πρωτάθλημα · πριν 20 ώρ.

Statistikologos · 14/08/2025, 23:00Εχει γράψει οντως ένας στο ποστ απο το γκολ του Mady οτι εκανε λαικ, λογικα απο εκει θα το ειδε και θα το ποσταρε και εδω

Statistikologos · 14/08/2025, 23:00Εχει γράψει οντως ένας στο ποστ απο το γκολ του Mady οτι εκανε λαικ, λογικα απο εκει θα το ειδε και θα το ποσταρε και εδω

ΠΑΟΚ ΠΟΛΙΧΝΗ · 14/08/2025, 23:02Πρέπει όντως να έκανε λαικ στο ποστ και να το πήρε πίσω μετά για να μην γίνει μαλακια. Γιατί πάνω 2-3 άτομα γράψαν μέσα σε ένα λεπτό σχόλια του τύπου "Ζαφείρη μην κάνεις μόνο λαικ ελα στην ομάδα"
sourmenetes · 14/08/2025, 23:01Πόσα εκ δώσαμε για κενυ;;;
Πόσα για παβλιενκα;;
Δεν έχουμε όμως καλό σκαουτινγκ..
Επίσης το χρήμα που σπρωχνεται στις Ακαδημίες δεν το βλέπουμε...
Το γευόμαστε όμως!!
embuji · 14/08/2025, 23:01Statistikologos · 14/08/2025, 23:00Εχει γράψει οντως ένας στο ποστ απο το γκολ του Mady οτι εκανε λαικ, λογικα απο εκει θα το ειδε και θα το ποσταρε και εδω
το like του εγω δε το βλεπω πουθενα. Εκτος εαν τα εχει κλειδωμενα να φαινονται μονο αν τον ακολουθεις.
Επισης μπορει να το ειδε οτι το ειδανε και να το εβγαλε![]()
![]()
JohnyCash · 14/08/2025, 23:06Εχω σκρινσοτ. Το παιδι εκανε ανλαικ. Δεν το ανεβαζω γιατι πρωτον θα τον εκθεσω και δευτερον θα το παρουν οι ΑΡΔ σαν ειδηση.