renegade · 01/08/2025, 19:18Αν μία ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ αποκλειστεί από μία ομάδα όπως οι μπεργκεραδες , δεν θα αποκλειστή επειδή τις λύπη ένας επιθετικός ή ένας μέσος, θα αποκλειστεί γιατί της λείπουν πολύ πιο βασικά και σημαντικά πράγματα της ομαδικής λειτουργίας και συμπεριφοράς.
Έτσι όπως είδα την ομάδα στα φιλικά δεν δίνω πάνω από 5 -10% πιθανότητες αποκλεισμού
Υγ καλό είναι να μη λέμε για την περσινή καλύτερη επίθεση γιατί είναι αρκετά παραπλανητικα τα νούμερα. Η ομάδα μας δεν είχε καλή επίθεση πέρσι
Rene όταν εσύ είσαι αισιόδοξος είμαι ένα κλικ πιο ήσυχος.
Να σε ρωτήσω κάτι όμως. Για να δίνεις το πολύ 5 -10 % πιθανότητες αποκλεισμού σημαίνει πως δε βλέπεις να λείπουν από την ομάδα αυτά τα "βασικά και σημαντικά πράγματα της ομαδικης λειτουργίας και συμπεριφοράς". Καλά καταλαβαίνω;
Υγ. Παρεμπιπτόντως εγώ δεν είμαι σε τόσο μεγαλο βαθμό αισιόδοξος. Είμαι αλλά όχι τόσο. Πχ. η φυγή Όττο δεν είναι τόσο απλή. υπόθεση να καλυφθεί με το καλημέρα. Ο μικρός αριθμός παικτών σε κάποιες θέσεις είναι κάτι που σε 180 λεπτά μπορεί να φανεί. Η πλευρά Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Μεϊτέ, Τάισον μπορεί να αποδειχθεί ευάλωτη και βαριά αν στοχευθει.
Υπάρχουν λοιπόν ζητήματα τόσο προσώπων όσο και ομαδικής λειτουργίας στα οποία δεν μπορεί να δοθεί απάντηση χωρίς να έχουμε δει κάποιο επίσημο παιχνίδι.
Έχεις εικόνα από τους μπεργκεραδες όσον αφορά το επίπεδο τους;