eleosgash04Εγώ θα το λεγα δεν τον υπολογίζουνε τον Θοδωράκη.

Το αντίθετο, εγώ θα έλεγα ότι τον παραυπολογίζουνε και γι'αυτό προσπαθούν να τον τελειώσουν με ΚΑΘΕ τρόπο που μπορούν.
Γιά να δούμε τι θα κάνει..
Τον υπολογίζουν και τον φοβούνται μόνο για ένα λόγο.Και αυτός είναι ότι ο Ζαγοράκης είναι ο μόνος που μπόρεσε και μπορεί να συσπειρώσει, με τόσο δυναμικό και αποτελεσματικό τρόπο, τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ λαό του ΠΑΟΚ .Τον λαό μας φοβούνται. Για όλα αυτά που είναι ικανός να κάνει για χάρη της "αρρώστιας" του.Νομίζω ότι έχω ξαναγράψει πως αν καταφέρουν να νικήσουν τον Ζαγοράκη, θα τους είναι πανεύκολη υπόθεση να φέρουν τον ΠΑΟΚ μας, εκεί που θέλουν.
Θα είμαστε σαν τα πρόβατα χωρίς βοσκό.Γι αυτό τον "χτυπούν" ασταμάτητα.
Το θέμα είναι κατά πόσο θα τους αφήσουμε να τα καταφέρουν.
Πολλοί εδώ μέσα φωνάζουν για τις ήττες,για τον Χάβο,για τα λάθη και για άλλα τόσο πολλά, ξεχνώντας πως αν δεν ήταν ο Ζαγοράκης τώρα μπορεί να ήμασταν ....??? ένας Θεός ξέρει που και πως .Νομίζω ότι θα έπρεπε να είμαστε ευγνώμονες, μόνο και μόνο, επειδή μας έδωσε το δικαίωμα να μην είμαστε ευχαριστημένοι με την πορεία της ομάδας τα τελευταία 2-3 χρόνια.Πράγματά, που πραγματικά, είχαμε χρόνια να γευτούμε.Εγώ πάντως είμαι ευγνώμων και στηρίζω τον ΠΡΟΕΔΡΟ μας, γιατί μόνο μαζί του μπορούμε να κάνουμε την διαφορά.