ενταξει ξερω οτι θα με κραξετε αλλα δεν αντεχω να μην το πω.....
ΥΓ: Όσοι θέτουν ως πρώτο θέμα συζήτησης την παραμονή μου ή όχι στην προεδρία της ΠΑΕ πρέπει να ξέρουν ότι ποτέ δεν έθεσα τέτοιο θέμα, γνωρίζοντας πολύ καλά τι κλυδωνισμούς και αναταράξεις μπορεί να φέρει στο εσωτερικό του Συλλόγου. Πολύ περισσότερο δεν αμέλησα τις υποχρεώσεις μου προς την ομάδα, έστω κι αν την ανθρώπινη αντίδρασή μου, μετά το τέλος του ημιτελικού με την ΑΕΚ, κάποιοι προσπάθησαν να την εκλάβουν ως αδυναμία. Ήμουν, είμαι και θα συνεχίσω να είμαι δίπλα στην ομάδα. Προχωράμε μαζί.
τους κλειδωνισμους δεν τους ενιωσες γιατι οταν εφυγες ειχες ομαλη και αξιοπρεπη διαδοχη
τετοιες ανθρωπινες αντιδρασεις τυπυ εγω δεν υπαρχω για τον ΠΑΟΚ ειχες και αλλες φορες στο παρελθον καταλαβαινω πως ειναι ενας πολυ ευκολος μεν ατεχνως δε τροπος να συσπειρωσεις ξανα τον κοσμο μιας και ο φοβος φιλαει τα ερμα...αλλα η τρομολαγνεια δεν ειναι το στοιχειο μου...εχω λιγο κουραστει...
και για να σας προλαβω μπορει να μην τον εχω θεο αντιλαμβανομαι και γνωριζω πως οσα εκανε δεν ηταν αποτελεσμα προσωπικης του προσπαθειας αλλα εκτιμω το σθενος του να παρει μια ομαδα στα χερια του και απο ποδοσφαιριστης να γινει παραγοντας σε μια μερα......